DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Atatürk Portreleri’nden sonra şimdi de… TAM 195 BİN TL!

ABONE OL
12 Haziran 2018 19:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süleymanpaşa Haber olarak kurulduğumuz günden beri edindiğimiz “Doğru, Dürüst, Tarafsız” habercilik anlayışımız ile siz değerli okuyucularımızı aydınlatmaya devam ediyoruz.
Süleymanpaşa Belediyesi ilgili kamuoyunda duyurduğumuz ses getiren bazı haberlerimize T.C. Skandalından sonra şimdide Atatürk Portreleri€¦  , CHP’li belediye T.C. sessiz sedasız kaldırdı , Mutlukent adı nereden geliyor? [MUTLUKENT YAZI DİZİSİ-1] ,Süleymanpaşa Belediyesi Suyunu Çıkardı, Süleymanpaşa Belediyesinde Saldırı! tıklayarak ulaşabilirsiniz.
10 Kasım 2017 tarihinde Atatürk Bulvarında eski adı ile Ekmekçioğlu çay bahçesinin duvarında yer alan Atatürk Portreleri‘nin tanesinin 5555.00 TL + KDV ile alınması haberimiz kamuoyunda yankı oluşturmuştu. İlçemizde yaşayan birçok vatandaşımız sosyal medya üzerinden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Mehmet Ekrem Eşkinat‘a tepki göstermiş ve AK Parti grubu konuyu Süleymanpaşa meclisine taşıdı.
Süleymanpaşa Haber editörlerimiz son günlerde sosyal medyada sıkça paylaşılan “Süleymanpaşa Tanıtım Videosu” ile ilgili bir iddiayı sizler için araştırdı.
 
İŞTE ARAŞTIRMA!
Editörlerimiz yaptıkları araştırmada  “NÖBETÇİ AJANS FİLMTEL REKLAMCILIK FİLM YAPIM YÖNETİM TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ” nin Youtube adlı sosyal medya hesabından videonun tamamına ulaştılar.  Editörlerimiz Süleymanpaşa Belediyesi kurumsal internet sitesinde yer alan “Güncel İhaleler” kısmında herhangi bir bilgiye ulaşamadılar. (Arşiv kaydı : http://archive.is/ExfqS).  Editörlerimiz araştırmalarına devam etmesi neticesinde EKAP ‘ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) Süleymanpaşa Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü  tarafından 2018/173187 İhale kayıt numarası ile ihaleye çıkıldığını tespit ettiler.


 
DETAYLARA DİKKAT!
Gerçekleştirilen ihalede bazı bilgiler editörlerimizin dikkatini çekti! Süleymanpaşa Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 2018/173187 İhale kayıt numarası yaptığı ihalede yaklaşık maliyet 225.024,76 TRY gözükmekte. Hizmetin alınacağı süre “6 aydır” denilirken, Sözleşme tarihi “08.05.2018” süresi ise “10.05.2018 – 09.11.2018” gözüküyor. İhaleyi alan firma ise “NÖBETÇİ AJANS FİLMTEL REKLAMCILIK FİLM YAPIM YÖNETİM TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ” gözükmekte.

Siz değerli okuyucularımıza bu bilgilerden sonra daha önce belirttiğimiz  https://www.youtube.com/watch?v=WXqaWEduLYY (Arşiv Kaydı: http://archive.is/h0PGd) adresinde ise video’nun yüklendiği tarih “3 Ara 2017 tarihinde yayınlandı” yazmakta! Yani ihale tarihinden tam 6 ay önce işin yapıldığı gözükmektedir!

 
İHALE DOSYALARI GÖZÜKMÜYOR!
Editörlerimizin dikkatini çeken bir başka bilgide ihale dosyalarının listelenmemesi! Belediyenin yaptığı diğer ihalelerin bilgilerine ulaşabilirlerken bu ihalede görüntülenmemekte!

 
TAM 195 BİN TL!
Editörlerimiz sektör araştırması yaptı. Yaptıkları araştırmada farklı firma ve kişilerden fiyat teklifi almışlar ve yaklaşık maliyetin 10-30 BİN TL arasında olduğunu tespit ettiler! YAKLAŞIK OLARAK 165 BİN TL FAZLASI‘na iş yaptırılmış!
 
BELEDİYE PERSONELLERİ Mİ OYNADI?
İddia sahibi kişi araştırmacı-Gazeteci Nijat Ayvaz’ın “Lambadaki Cin” BELEDİYEDE ÇALIŞAN TORPİLLİLER LİSTESİ videosunda adı geçen bir kişinin video da oynadığınıda belirtti.
O VİDEO!

 
BAŞKA İDDİALARDA VAR!
Editörlerimize konu ile ilgili başka iddialarda ortaya atıldı. Ancak “Doğru,  Dürüst, Tarafsız” habercilik anlayışımız gereği bu bilgileri araştırıp doğruluğunu teyit ettikten sonra siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.
Bizi takip etmeyi unutmayın! Mutlu KALIN! :)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.