DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

“CANDAN GÖNÜLLÜLER” GELİYOR

ABONE OL
12 Şubat 2024 11:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer seçim çalışmalarında yeni bir dönemecin eşiğine giriyor. Yüceer’in ekibi, “Candan Gönüllü” faaliyetiyle seçim çalışmasında gönüllü olarak destek verebilecek herkesi buluşturarak seçim kampanyasına dâhil etmeyi hedefliyor.

Çalışmayı www.candangonullu.com isimli İnternet sitesi üzerinden başlatan Yüceer, kampanya tanıtımını 11 Şubat Pazar günü sosyal medya hesaplarından duyurdu. Buna göre yerel seçim çalışmasına gönüllü olarak katılmak isteyenler, İnternet sitesinde kendilerine sunulan bilgi formunu doldurup hangi ilçede bulunduklarını ve hangi görevlerde yer alabileceklerini belirterek gönüllü olabiliyorlar.

SEÇİM KAMPANYASINDA İVME YÜKSELTECEK
Gönüllü çalışmasıyla saha çalışmalarında, sosyal medyada ve sandık güvenliğinde daha güçlü bir kampanya süreci yürütülmesi hedefleniyor. Bilindiği gibi böyle bir çalışma 2019 yılında Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasında “İstanbul Gönüllüleri” adıyla yürütülmüş ve seçim zaferine giden yolda adeta dönüm noktası olmuştu. “Candan Gönüllü” kampanyasının önümüzdeki günlerde daha renkli görüntülerle Tekirdağlıların karşısına çıkması ve Yüceer’in seçim kampanyasındaki ivmeyi yükseltmesi bekleniyor.

“CANDAN GÖNÜLLÜ” OLMAYA VAR MISINIZ?
CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer yayınladığı videoda şu sözlere yer verdi: “Mavi gözlü şehri Tekirdağ’ımın dost insanları, sevgili hemşehrilerim, adaylığım boyunca sizlerden binlerce telefon ve mesaj aldım. Birbirinden kıymetli iyi niyet ve başarı dileklerinizin tümüne tek tek yanıt vermem imkânsız hale geldi. Bu konuda affınıza ve anlayışınıza sığınıyorum. Öte yandan bu kadar büyük bir kalabalığın, bu kadar yüksek heyecanla destek vermesi umutlarımızı daha da büyüttü. Madem bu kadar büyük bir aileyiz, gücümüzü hep birlikte seferber edelim. Tekirdağ’ın tarihine geçecek bir seçim çalışmasına hep beraber imza atalım. Güçlü Tekirdağ’ın ilk adımı, güçlü bir seçim çalışması olsun. Daha güzel bir Tekirdağ için, “Candan Gönüllü” olmaya var mısınız? Haydi, güçlü Tekirdağ için omuz omuza verelim. İki ay sürecek bu umut ve heyecan dolu yolu birlikte yürüyelim. Eğer gönüllü olmak isterseniz, bir dakikanızı ayırıp sizlere ulaşacağımız formu doldurmanızı rica ediyorum. Böylece katkı sunabileceğiniz alanlarda buluşalım. Sosyal medyada, sokakta, sandıkta ve en nihayetinde zafer kutlamamızda bir arada olalım. Aşağıdaki bağlantıdan ilgili forma ulaşabilirsiniz. İyi ki varsınız. Tekirdağ’ımızın her karışını ve siz değerli mücadele arkadaşlarımı çok seviyorum.”

Candan Yüceer’in kampanyayla ilgili sosyal medyada yayınladığı video şu şekilde: https://www.youtube.com/embed/BMnvyp36V8I?si=JDTEokvqZYaCApSD

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.