DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Süleymanpaşa Belediyesinde Saldırı!

ABONE OL
28 Haziran 2017 13:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süleymanpaşa Haber olarak sosyal medya kanalı ile editörümüze mesaj gönderen bir çarşı esnafı 23 Haziran Cuma günü mesai saati bitimine doğru belediye personellerinden birinin Süleymanpaşa Belediyesine ait Eskicami-Ortacami Mahallesi Yeni Çarşı Sokakta bulunan Ek Hizmet binasından bir personelin koşarak kaçtığı, kaçan personelin sokağın başında eli yüzü kanlı bir şekilde diğer belediye personellerinden yardım istediği iddia edildi.

Olay anı orada bulunan vatandaşların bile yardım etmek istediği personelin, korkulu, telaşlı, tedirgin olduğu ve AKOS binasından çıkan bir adamı gördüğü gibi kaçmaya devam ettiğini bildirdiler.
KİM KAÇIYOR? KİM KOVALIYOR?
İlginç anların yaşandığı sokakta belediye binasından çıkan bir belediye personelinin üstü başı kan içinde kaçarken hemen arkasından belediyeden çıkan kişinin Süleymanpaşa Belediyesinde Bilgi İşlem Müdürü olan kişinin olması esnafta kim kaçıyor kim kovalıyor? sorusunu akıllara getirdi.
PERSONEL KİM? MÜDÜR KİM?
Eli yüzü kanlar içinde olan personelin bilgi işlem müdürlüğünde çalıştığı bilgisi sokak esnafından teyit edilirken, hemen arkasından çıkan Bilgi İşlem müdürününde sessiz sakin yapıya sahip olan Şahin Begiç olduğu belirtildi.
HEM DE ASİL MÜDÜR!
Tekirdağ Belediyesi döneminde Belediye Başkanı Adem Dalgıç tarafından Belediye Başkan yardımcısı Haldun Güler’in önerileriyle 6 ay belediye başkan yardımcısı görevini yürüttükten sonra ASİL müdür olarak Bilgi İşlem Müdürlüğü’ne atanan Şahin Begiç olduğu öğrenildi.
İKİ ASİL MÜDÜRDEN BİRİ!
Geçtiğimiz haftalarda görevden alınan Temizlik İşleri müdürünün haberini yapmıştık. Ancak bu sefer ki durum biraz daha farklı 30 Mart’tan beri Bilgi İşlem Müdürlüğü’ne asil müdür olarak yürüten Şahin Begiç, 2014 yılında alınan bir meclis kararı ile Ruhsat İşleri Müdürü Gamze Demir ile asil müdür olarak atanmıştı.
MÜDÜR DAYANMIYOR!
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eczacı Mehmet Ekrem EŞKİNAT göreve geldiği günden günümüze kadar Temizlik İşleri, Fen İşleri, Özel Kalem, Basın yayın, İmar İşleri, Mali Hizmetler, Muhtarlık İşleri, Sağlık İşleri, Yazı İşleri ve Destek Hizmetleri, Zabıta birimlerinin en az bir kere birim yöneticileri değiştirmişti.
Her birim yöneticisi değişikliğinde olayların bazılarının yerel basına yansımasına rağmen birçoğunun sessiz sedasız gerçekleşti.
18 BİRİMDE 11’İ DEÄžİŞTİ!
Süleymanpaşa Belediyesi günümüze kadar zaman zaman açılıp sonra başka birimler ile birleştirilen şu an 18 müdürlükten 11’inin birim amirini değiştirmiş oldu.
EŞKİNAT BİR FİRE DAHA VERDİ!
Göreve geldiği günden beri hemen hemen belediyede ki tüm birim müdürlerinin değiştirdiğini belirten CHP’li yetkililer bu tür olaylarla vatandaşların gözünde 3 senedir kurumsal kimliği ve yapısı oturmamış bir belediyenin partiye zarar verdiğini belirterek parti desteğini yavaş yavaş kaybetmeye devam ettiğini dile getirdiler.
Ayrıntıların çok fazla bilinmeyip, kulaktan kulağa konuşulduğu, çarşı esnafının ve vatandaşların şahit olduğu olayla ilgili öğrendiğimiz bilgileri vermeye devam edeceğiz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.