DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Süleymanpaşa İlçe Yönetimide İstifa Etti

ABONE OL
24 Ekim 2022 11:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Eski CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu’nun iddaların gerçekleşmesi sonrasında 19 kişiden birisi istifasını geri çekmesi il yönetimi düşmemiş, CHP Merkezi tarafından görevden alınmıştı. Görevden alınma sonrasında il yönetimi basın açıklaması yayınlayarak istifa eden üyelerin listesini de paylaşmıştı.

İl yönetiminin görevden alınması üzerine basın toplatısına da katılan ilçe başkanı Aycan Gündüz bugün basın mensuplarına Süleymanpaşa ilçe yönetiminden 20 kişi ve kendisinin ilçe yönetiminden istifa ettiğini duyurdu.

İŞTE O BASIN AÇIKLAMASI:

Süleymanpaşa İlçemizin Değerli Basın Emekçileri; davetimize katıldığınız için öncelikle sizlere teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum.

Bizi izleyen sevgili hemşehrilerimiz ve Cumhuriyet Halk Partili yoldaşlarımız, Tekirdağ İl Başkanlığı Yönetim Kurulu’ndaki 19 üyenin topluca aynı gün istifa ederek İl yönetimini düşürme girişimini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Ülkemiz önemli bir dönemece girmişken; partimiz emin adımlarla iktidara yürürken, tamamen kişisel gelecek kaygısının eseri olan, anti demokratik bu siyasi oyunu etik ve doğru bulmuyoruz. Partimiz şahıslara hizmet için değil millete hizmet için vardır. Aynı gün içerisinde istifa ederek tüzük içi bir maddeyi tesadüfi bir durum gibi göstermek suretiyle il başkanlığımızın düşmesine sebep olup çalışmalarını sekteye uğratan ve ardından gelen bu süreci yönetemeyerek parti içi meselemizi tartıştıran bu hareketi kınıyoruz.

Partimizin milletimize vaat ettiği güzel yarınları ve aydın Türkiye’yi yaratma yolunda bir nefer olarak hizmet etmeye ant içmiş olan bizler; bu tavır ve davranışlardan beslenerek, kendisine çıkar sağlama niyetinde olan kişilerin partimize zarar verdiğini görüyoruz. Bu kişiler kim olursa olsun, parti yönetiminde ne seviyede yetkili ve görevli olurlarsa olsunlar, Tekirdağ ilinde CHP’nin kaybedeceği oy miktarından sorumlu olacağının bilinmesini istiyoruz.

Ben sizlerin huzurunda, tüm zorluklara rağmen görevlerini yerine getiren İlçe Yönetim Kurulu Üyelerime teşekkür ediyorum. Süleymanpaşa İlçe yönetiminde görev alan bizler; tek adam zihniyetinin partiye sıçramasına, HİZİPÇİLİĞİN düstur olmasına, haksızlığın, adaletsizliğin ve hukuksuzluğun hüküm sürmesine kayıtsız kalamayız. Yaşanan bu davranışlara tepkisiz kalmamız düşünülemez. Sandıktan partililerimizin oyları ile çıkan bizler, dik duruşumuzdan taviz vermeden, şahıslara değil millete hizmet etmek için vermiş olduğumuz yeminin gereğini yerine getirip, İlçe yönetim kurulu üyeliklerimizden istifa ediyoruz.
Partimize verdiğimiz hizmetin sonlanmasına üzülüyoruz. Ancak; parti içi seçimlerde, teveccüh gösterip destek olan tüm yoldaşların bilmesini isteriz ki Cumhuriyet Halk Partisi bizim yuvamız ve yuvamızı terk etmemiz asla söz konusu olamaz. Partimizin iktidarı için bu çatı altında büyük bir aile olarak mücadele etmeye her zaman devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Ebedi Başkomutan, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bu vatan için emek sarf etmiş, kan dökmüş tüm şehit, gazi ve devlet adamlarımızla vefat etmiş partililerimizi rahmetle anıyorum.

“ HAK, HUKUK ve ADALETİN BİR GÜN HERKESE GEREKLİ OLACAĞININ BİLİNMESİ TEMENNİSİYLE, “

Katılımınız için sizlere teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.