DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CHP’li belediye T.C. sessiz sedasız kaldırdı

ABONE OL
1 Haziran 2017 10:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göreve geldiği günden beri yapmış olduğu icraatler ile sürekli eleştirilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eczacı Mehmet Ekrem Eşkinat, 21 Mart 2017 tarihinde gerek ulusal gerekse yerel basında Atatürk heykelinin taşınırken başına poşet geçirildiği görüntüleri ile gündeme oturmuştu.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, heykelin Edirne’de yaptırıldığını ve sadece belediyeye ait kamyonla taşındığını söylemiş, Atatürk heykelini hazırlayan heykeltıraş tek amaçlarının heykelin baş kısmının zarar görmesini engellemek olduğunu ifade etmişti. Durumun ulusal basında ve sosyal medyada hızla yayılmasıyla birlikte Süleymanpaşa Belediye kurumsal internet sitesinde aşağıda ki gibi bir açıklama yapılmıştı.

 

ŞİMDİDE T.C. Yİ KALDIRDILAR!
Süleymanpaşa Haber editörlerimizin geçtiğimiz günlerde dikkatini çeken Süleymanpaşa belediyesi logolu temizlik araçlarının üzerinde TÜRKİYE CUMHURİYETİ ifadesinin kısaltması olan “T.C.” yi kaldırdıklarını farkettiler.


BU SEFER KİM SUÇLU!
Süleymanpaşa Haber olarak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu sefer ihaleyi kazanan temizlik firmasının mı, yoksa araç kaplamalarını yapan reklam firmasının mı suçlayacağını merak ediyoruz. Ancak tüm bu “biz sütten çıkmış ak kaşığız” ifadelerine rağmen nasıl kurumsal kimliğinde ve logo da bulunan T.C. ifadesinin kaldırılarak herhangi bir denetlemeden geçmediğine ve kontrol edilmeden uygulandığına inanmıyoruz.
 
TEMİZLİK İŞLERİ HEP Mİ PROBLEM?
2017 yılı Mart ayı meclis toplantısında Denetleme Komisyonunda Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyeleri belediye kurulduğu 2014 yılından beri 16 kez temizlik ihalesine çıkıldığını ve kamu zararı oluştuğunu iddia etmişlerdi. Geçtiğimiz ayda Zabıta Müdürlüğü görevini yürütmekte iken Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne atanan Ömer Faruk Keleş görevden alınmıştı. Şimdi de Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK‘ün kurduğu TÜRKİYE CUMHURİYETİ‘ne bağlı olan belediyemiz araçlarından T.C. ifadesini kaldırdı.
Eski temizlik araçlarında “Tertemiz Süleymanpaşa” sloganı bulunur iken yeni temizlik araçlarında “Temiz Çevre, Mutlu Kent” ifadesi ise çekti.
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.