DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

4 Yıl Sonra Anladılar!

ABONE OL
10 Mayıs 2018 18:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süleymanpaşa Belediyesi 2018 yılı Mayıs ayı Meclisinde emlak vergisi ödemeyen vatandaşların mülkiyetlerine haciz kararı konulduğunu “DİKKAT! Size de haciz gelmiş olabilir!” haberimizde yayınlamıştık.
KARAR NEYDİ?
Süleymanpaşa Belediyesi 2018 yılı Mayıs ayı Meclisinde alınan bir başka karar ise Zabıta Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nin iptal edilmesiydi. Süleymanpaşa Belediyesi internet sitesinde yer alan haberde; (http://archive.is/1nC5a)
 

Editörlerimiz 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye Zabıta Yönetmeliği yayımlanmış olmasına rağmen Süleymanpaşa Belediye Meclisi’nin 02.07.2014 tarih ve 132 sayılı kararı ile kabul edilmesine anlam veremediği gibi 4 yıldır meclis kararları ile sürekli güncellenen yönetmeliğin kaldırılmasını anlamadıklarını bildirdiler.
MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINMIŞTI!
Tam bir yıl önce yayınladığımız ‘ EŞKİNAT BİR MÜDÜRÜNÜ DAHA ” HAM ” YAPTI ‘ haberinde Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eczacı Mehmet Ekrem Eşkinat daha önce vermiş olduğu demeçlerde sık sık Zabıta Müdürlüğü’nün askeri disipline sahip biri tarafından idare edilmesinin faydalı olacağını, kişiye güvendiğini, Zabıta müdürlüğünün ilçemizde olabilecek denetim ve kontrol faaliyetlerini bu kişinin layıkıyla yapabileceğini her ortamda dile getirmiş ve arkasında duracağını belirtmişti. Eski Zabıta Müdürü’nün eşinin Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eczacı Mehmet Ekrem Eşkinat€˜ında onay vererek İŞKUR üzerinden belediyeye sınav yapılarak alındığı ve İnsan Kaynakları Müdürlüğünde işçi pozisyonunda işe başladığını yazmıştık. Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Ömer Faruk Keleş haberin yayınladığı tarihten birkaç gün önce görevinden alınarak hakkında soruşturma başlatılmıştı.
SEBEBİ YOKSA?
Süleymanpaşa Belediye Meclisi’nin Mayıs ayında aldığı Belediye Zabıta Yönetmeliği’nin iptal edilmesi üzerine bazı iddialar ortaya atıldı. İlçemizde yaşayan bazı vatandaşlarımız Süleymanpaşa Belediyesi’nin göreve geldiğinden beri yapmış olduğu kaçak yapılarla mücadele sonucu olduğunu söylediler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.