DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

DİKKAT! Size de haciz gelmiş olabilir!

ABONE OL
2 Mayıs 2018 17:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süleymanpaşa Belediyesi 2018 yılı Mayıs ayı Meclisinde emlak vergisi ödemeyen vatandaşların mülkiyetlerine haciz kararı konulduğu ortaya çıktı.
İyi Parti Grubu adına Meclis Üyesi Rüştü Özgün, canlı olarak yayında “Başkanım Aldığımız bir duyuma göre Emlak vergilerinin tahsilatları yapılmayan mükelleflerin tapu kütüklerindeki adlarına kayıtlı mülkiyetlere haciz getirildiği ne kadar doğrudur?” dedi.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Mehmet Ekrem Eşkinat soruya yanıt olarak “Ne kadar doğrudur?” diyerek soruyu Belediye Başkanı Yardımcısı ve aynı zamanda Özel Kalem Müdürü görevini yöneten Hulusi ÖZOCAK’a yöneltti.
Belediye Başkanı Yardımcısı Hulusi ÖZOCAK;  “Emlak vergisi borcu olanları takip etmemiz gerekiyor. Uzun yıllar borçlarını ödemeyenlere birikmiş borçları için bankalara, tapulara emlak vergisi ödendikten sonra satış yapılacağı bildirilmiştir doğrudur.” dedi.
Canlı Yayında Cumhuriyet Halk Parti’li bir meclis üyesi “YAZMIŞLAR, EYVAH EYVAH, OH OH OH bu iş çok sıkıntıya yol açacak” dediği canlı yayında anlaşılmaktadır.
İŞTE O CANLI YAYIN!
Her ay canlı olarak yayınladığımız Süleymanpaşa Belediyesi Meclis yayında olan  2 saat 41 dakikasında başlayarak İyi Parti Grubu adına Meclis Üyesi Rüştü Özgün‘ün sorduğu soru ve gelen yanıtı izleyebilirsiniz.

VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ!
Canlı yayını izleyerek editörlerimize ulaşan bir vatandaş “yasalar izin veriyor diye haciz koymak nedir. Nerede Emek En Yüce Değerdir diyen Sosyal Demokrat Belediye, yıllarca emeğim ile ev almışım belediye bana bilgilendirme yapmadan haciz koymuş, ben satışta öğreneceğim? Satışta alacak kişinin yanında mı mağduriyetimi öğreneceğim. Yasalar izin verdiği gibi sandıkta yanıtımı çok güzel vereceğim.” dedi.
HACİZ OLUP OLMADIÄžINIZI NASIL ÖÄžRENECEKSİNİZ?
Adınıza kayıtlı varlığın üzerinde borç olup olmadığını Süleymanpaşa Belediyesi E-Belediye Sistemi üzerinden sicil numaranız ile öğrenebilir yada Süleymanpaşa Belediyesi’ne dilekçe vererek bilgi talep edebilirsiniz.
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.