DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağ’da Yılbaşı Öncesi Kaçak içki ve Uyuşturucu Operasyonları

ABONE OL
31 Aralık 2017 00:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’da Kaçak içki ve Uyuşturucu Operasyonları

Tekirdağ’da Yılbaşı Öncesi Kaçak içki ve Uyuşturucu Operasyonları tüm hızıyla devam ediyor. Tekirdağ’ın Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde yapılan operasyonlarda…

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon

yaklaşan yılbaşı gecesi öncesi piyasaya sahte içki sürmek isteyen kişileri takibe aldı. Çorlu ve Tekirdağ polisinin ortaklaşa yürüttükleri çalışmalar kapsamında yılbaşı tedbirleri ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda kaçak içki satışı yaptığı tespit edilen 5 ayrı işyerinde yapılan aramalarda 800 şişe kaçak içki ile 300 litre el yapımı içki ele geçirildi.
Kaçak içkilere el koyan polis ekipleri işyerlerinin sahiplerini de ifadelerine başvurmak üzere gözaltına aldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor. denildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Çorlu ve Çerkezköy’de yaptığı uyuşturucu operasyonu

Tekirdağ’ın Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında, 7 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Emniyet mensupları Çorlu’ya bağlı Hıdırağa ve Cemaliye, Çerkezköy’e bağlı Gazi Mustafa KemalPaşa ve Fatih mahallelerinde uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan kişilere yönelik operasyonlar düzenledi.

  • Operasyonlarda, 37 fişek kokain, 15 uyuşturucu hap ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 405 lira ele geçirildi.
  • Gözaltına alınan O.C, A.E, M.Ö, G.M, N.T, R.S. ve E.K’nın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.