DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CHP Süleymanpaşa Gençlik Kolları Kazanan…

ABONE OL
24 Aralık 2017 19:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Gençlik Kolları Başkanlığı Seçimi Yapıldı İşte Sonuçlar…

CHP Süleymanpaşa Gençlik Kolları Seçimi çok heyecanlı geçti. Beyaz liste ile OKAN KUTLAR ve ekibi, Kırmızı liste ile MUTLU ÇINAR ve ekibi kıyasıya yarıştı. Geçtiğimiz haftalarda yapılan ve 191 er oy ile berabere kalan seçimde seçim yenilemeye gidilmişti ve şimdi bugün 24.12.2017 Pazar günü yapılan 2’inci seçimde eşitlik bozuldu ve geçen seferke seçime oranla daha fazla katılım ile 235 OY Kırmızı Liste: Mutlu Çınar ve Ekibi – 258 OY Beyaz Liste: Okan Kutlar ve Ekibi olarak seçim gerçekleşmiş oldu.
 

OKAN KUTLAR: KAZANAN CUMHURİYET HALK PARTİSİ

Seçimi 235‘e 258 Oy ile kazanan ve Süleymanpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seçilen OKAN KUTLAR Seçimdeki rakibi ve dava arkadaşı MUTLU ÇINAR ile sahneye çıkarak yaptığı ilk konuşmasında. “Buraya katılan herkese teşekkür ediyorum. Siyasi kariyerim nasıl gidecek bilmiyorum ama ben ömrümde bu kadar heyecanlı bir seçim geçirmedim başa baş bir seçim oldu bu partinin hepinize gençlere ve abilerimize ihtiyacı var bundan sonra 2019 seçimleri var bu yolda en büyük desteği Mutlu kardeşimden bekliyorum çok güzel bir mücadele oldu kazanan Cumhuriyet Halk Partisi” diyerekten mikrofonu MUTLU ÇINAR’a verdi.
 

MUTLU ÇINAR: GÜZEL BİR SEÇİM OLDU KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Mutlu Çınar’da yaptığı konuşmasında başa baş güzel bir seçim olduğunu 2’inci tura kalmasına rahmen desteğini esirgemeyip seçime sahip çıkan ve daha yoğun bir katılım ile gelen tüm Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları üyelerine teşekkür etti.
 
KIRMIZI LİSTE

CHP Süleymanpaşa Gençlik Kolları Kırmızı Liste-Okan Kurtlar

CHP Süleymanpaşa Gençlik Kolları Kırmızı Liste-Okan Kutlar ve Ekibi


BEYAZ LİSTE
CHP Süleymanpaşa Gençlik Kolları Beyaz Liste-Mutlu Çınar

CHP Süleymanpaşa Gençlik Kolları Beyaz Liste-Mutlu Çınar ve Ekibi


 
 
Cuhmuriyet Halk Partisi Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Gençlik Kolları Seçimleri Kazananı Kim? CHP Süleymanpaşa Gençlik Kolları Başkanı Kim oldu?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.