DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Eşkinat O Müdürünü Sildirdi Mi?

ABONE OL
9 Ağustos 2017 18:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süleymanpaşa haber olarak ”Süleymanpaşa Belediyesinde Saldırı!” haberi sonrası Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eczacı Mehmet Ekrem Eşkinat tarafından görevden alınan Şahin Begiç’in Süleymanpaşa Belediyesi kurumsal internet sitesinde yer alan haberlerden adının silindiği iddia edildi.
İŞİ BİTİNCE SİLDİRDİ!
30 Mart Seçimleri ile yeni kurulan Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı’nın 06 Mayıs 2015 tarihli 236 Karar numaralı meclis kararında Şahin Begiç’in Bilgi İşlem Müdürlüğü’ne Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eczacı Mehmet Ekrem Eşkinat tarafından asil olarak atandığı ortaya çıkmıştı. Başkan Eşkinat’ın daha önce sosyal medya hesaplarında sürekli paylaştığı Bilgi İşlem Müdürlüğü aracılığı ile katıldığı yarışmalardan ödül aldığı gönderilerde görevden alınan müdürü ismi yazmaz iken, internet sitesinde bulunan arama çubuğu kullanılarak yapılan aramalarda “Şahin Begiç” ile ilgili bir sonuç bulunmaması, haber sonrası belediye sitesinde arama yapan vatandaş tarafından “işi bitince haberlerden adını sildirdi herhalde” şeklinde yorumlandı.
ESKİ MÜDÜRLERİN İSİMLERİ BULUNABİLİYOR?

Örneğin daha önce yine olaylı bir şekilde görevden alınan eski Fen İşleri Müdürü Alaettin Koç’un internet sitesinde adı aratıldığında aşağıda ki videoda da görüldüğü gibi bulunabilmektedir.
TEKNİK BİR ARIZA MI?
Süleymanpaşa Haber editörlerimizin iddiayı teyit etmek amacı ile Süleymanpaşa Belediyesi kurumsal internet sitesinde “Haberler” sekmesinde bulunan arama çubuğunda “Şahin Begiç” ve “Alaettin Koç” kelimelerini arattığı ancak sadece “Alaettin Koç” kelimesi geçen haberlerin görüntülendiği aşağıda ki videoda da gözükmektedir. Editörlerimiz görevden alınan eski bilgi işlem müdürünün aratıldığında arama sonucunun çıkmamasının, kasıtlı olarak haberlerden adının silindiğinin kanısına vardılar. Yine yapılan diğer birkaç anahtar kelimeli aramada sorgunun yanıt verdiği görülebilmektedir. Kayıt etmiş olduğumuz videoyu tam ekran yaparak yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.