DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

DOĞANIN GÜZELLİKLERİNİ KEŞFEDECEKLER

ABONE OL
6 Eylül 2022 17:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çerkezköy Belediyesi tarafından 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, vatandaşları günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla 17 Eylül Cumartesi günü Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) düzenliyor.



Çerkezköy Belediyesi gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla Çerkezköylü vatandaşlar için doğa yürüyüşü düzenliyor.

Istranca Dağlarında yapılacak olan doğa yürüyüşü 7 kilometrelik parkurdan oluşacak. Eşsiz tabiat güzelliklerinin ve Istranca Ormanlarının muhteşem doğasında gerçekleşecek doğa yürüyüşüne katılacak olan vatandaşlarımız muhteşem bir gün geçirecekler.

YAKLAŞIK 7 KİLOMETRELİK YÜRÜYÜŞ

Çerkezköy Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından 17 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Üyeleri rehberlik edecek. Etkinlik için araçlar saat 12.00’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. Yaklaşık 7 kilometrelik doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlar 6–12 Eylül tarihleri arasında kimlik fotokopileri ile Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına müracaat edebilir.

Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 17 Eylül Cumartesi günü de Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı gerçekleştireceğimiz Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.