DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İBB İLE BÜYÜKŞEHİR PROTOKOL İMZALADI

ABONE OL
6 Eylül 2022 17:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İstanbul Enerji ile enerji yatırımları ve yönetimi konusunda işbirliği protokolü imzalandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında Başkan Albayrak ve İstanbul Enerji Genel Müdürü Yüksel Yalçın arasında imzalanan işbirliği protokolü ile, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin enerji ve çevre programı kapsamında temiz enerji dönüşüm süreci resmi olarak başlamış oldu.

İmzalanan işbirliği protokolünün önemine vurgu yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  “İstanbul Enerji ile imzaladığımız işbirliği protokolü ile enerji teknolojileri alanında teknik ve bilimsel çalışmaların yapılması, yenilenebilir ve temiz enerji kaynaklarına yönelik çalışmaların yapılması, ar-ge ve teknoloji geliştirme projelerinin hazırlanması, sıfır karbon hedefi ile vizyon projelerin tasarlanması ve uygulanması kararlaştırıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sürdürülebilir ve yenilenebilir enerji konusunda gerekli adımları atmaktadır. Tekirdağ’ı geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. İşbirliği protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.