DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Yüksel koltuğu minik Masal’a devretti

ABONE OL
24 Nisan 2019 18:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu temsili olarak Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı Masal Minaz’a devretti.
Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Belediye Binası’nda gerçekleşen devir teslim törenine Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Meclisi Yönetim Kurulu ile birlikte katılan yeni başkan Masal Minaz, Başkan Yüksel ile bir süre sohbet ederken ardından yapılan törenle görevi devraldı.

BAŞKAN MİNAZ İSTEKLERİNİ 3 MADDE DE AÇIKLADI

Yeni Başkan Minaz ilk açıklamasında Çocuk Meclisi’nde aldıkları kararları dile getirdi. Minaz; ”Dün Çocuk Meclisi’nde görüşüp karara bağladığımız 3 maddemiz var. Önümüzdeki yıl gerçekleşecek olan Geleneksel Çocuk Şenliğinde farklı ülkelerden çocukları davet edip kendi geleneksel çocuk oyunlarımızı onlara tanıtmak ve onların oyunlarını tanımak için çocukları burada ağırlamak istiyoruz. Bir diğer kararımız sokak hayvanları ile ilgili. Bu konuda halkımızın daha fazla bilinçlendirilmesini istiyoruz. Son aldığımız karar ise çevre köy okullarında okumakta olan arkadaşlarımızın da şenliklere katılabilmesi için Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nün ve belediyemizin köylerde daha fazla etkinlik yapması. Görev sürem boyunca bu konular üzerine yoğunlaşacağım.” dedi.

YÜKSEL: ”ÇOCUK MECLİSİMİZİ VE BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yeni başkan Masal Minaz’ın konuşmasının ardından kendisini tebrik ederken; ”Çocuk meclisimizi ve başkanımızı tebrik ediyorum. Alınan bu kararları hemen yerine getirelim. Kendisi ayrıca çocuklar için daha fazla oyun alanı yapılmasını da istediğini belirtti. Başkanımızın tüm isteklerini yerine getirmek bizlerin boynunun borcu.” diye konuştu.

BAŞARI DOLU VE SAÄžLIKLI ÖMÜRLER DİLEDİ

Hazırladığı konuşma metnini imzalayarak Başkan Yüksel’e veren Masal Minaz, Çocuk Meclisi olarak çalışmaya devam edeceklerini belirtirken Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ise minik Masal ve arkadaşlarına teşekkür edip başarı dolu ve sağlıklı ömürler diledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.