DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

YÜKSEL, “2023 YILINA YENİ PROJELERLE GİRİŞ YAPACAĞIZ”

ABONE OL
3 Kasım 2022 13:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da yeni projelerle giriş yapacağını belirterek Karamehmet ve Bakırca mahallelerine yapılacak olan projeleri yerinde inceledi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Belediye Başkan yardımcısı Yüksel Baydarlı, Belediye Meclis üyeleri, Fen İşleri müdürü, belediye mimarları ve Karamehmet mahalle muhtarı ile birlikte 2023 yılında Karamehmet mahallesine yapılacak olan büyük meydan projesini yerinde inceleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Karamehmet Mahallesine Büyük Meydan Projesi

2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da hedeflediğimiz projeleri, hizmetleri bir bir hizmete sunacağız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Karamehmet mahallemize söz verdiğimiz büyük meydan projemizi 2023 yılında gerçekleştireceğiz. Karamehmet mahallemize yapacağımız büyük meydan projemizin içinde aile çay bahçesi, kafeterya, fitnees aletleri, yürüyüş alanları, voleybol ve basketbol sahamız olacak. Bu güzel projemiz için Belediye Başkan yardımcısı Yüksel Baydarlı, Belediye Meclis üyeleri, Fen İşleri müdürü, belediye mimarları ve Karamehmet mahalle muhtarı ile birlikte yerinde inceleme yaptık, muhtarımızın da fikrini aldık, muhtarlarımızın da fikirleri bizler için çok önemli. 2023 yılında Ergenemizde yapacağımız projelerimiz tüm Türkiye’ye örnek projeler olarak. Hangi mahalleye ne söz verdiysek yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ayrıca Karamehmet mahallesinde bulunan okul bahçesinde ki mini futbol sahasının Ergene Belediyesi tarafından da asfaltlanacağını belirtti.

Bakırca Mahallesine Aile Çay Bahçesi ve Yeni Bir Park Yapılacak

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Karamehmet mahallesinin ardından Bakırca mahallesine geçti. Bakırca mahalle muhtarına da bir müjde veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yeni yılda Bakırca mahallesine aile çay bahçesi ve yeni bir park yapılacağını söyledi.

Ergenemizim tüm mahallelerinde olduğu gibi Bakırca mahallemize de 2023 yılında yeni projeler yeni hizmetler yapacağız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bakırca mahallemizdeki yol sorununu ortadan kaldırdık. Belediyemiz tarafından yoğun bir şekilde gerçekleşen kilit parke taş çalışmalarının ardından şimdi de Bakırca mahallemize vatandaşlarımızın kullanabileceği aile çay bahçesi ve çocuklarımız için yeni bir park yapacağız. İddia ediyoruz hizmette kimse bizimle yarışamaz. Yeni kurulan Ergene ilçemizde yapmış olduğumuz hizmet ve çalışmalarımızla modern yaşanılabilir bir ilçe haline getirdik. Halkımız için tüm ekiplerimizle geceli gündüzlü çalışıyor çalışmaya da devam edeceğiz, bizi izlemeye takip edin” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.