DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

KÜÇÜK ÖĞRENCİLERİN ÇALIŞMALARI GÖZ DOLDURUYOR

ABONE OL
28 Nisan 2023 16:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binasında düzenlenen çocuk resim kursunda öğrenciler yapmış oldukları çalışmalarla göz dolduruyor.

Ergene Belediyesinin çocuklar için açmış olduğu resim kursu Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binasında devam ediyor. Öğrenciler kurs öğretmenlerinden edindiği bilgilerle birbirinden güzel çalışmaların altına imza atıyor. Bu hafta resim öğretmenleri ile birlikte tuval çalışması yapan küçük öğrencilerin çalışmaları göz doldurdu.

Ergene Belediyesinin düzenlemiş olduğu çocuk resim kursundan öğrenci velileri de oldukça memnun olduklarını belirterek, “Çocuklarımız burada resim yapmanın yanı sıra sosyalleşiyor, kursta yeni arkadaşlıklar edinerek onlarla sohbet ediyor ve hoşça vakit geçiriyor. Çocuklarımıza bu imkanı sunan Ergene Belediyesine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Küçükler için düzenlenen resim kursunun çok faydalı geçtiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Çocuklarımızı sanata yönlendirmek, boş zamanlarını daha verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz bir şekilde açmış olduğumuz resim kursumuz Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binamızda devam ediyor. Çocuklarımızın geleceği için projeler üretmeye, onları sanata yönlendiren kurslar açmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızı resim teknikleri hakkında bilgilendiriyoruz. Özellikle anne ve babaların rolü burada çok büyük. Çocukları kültür ve sanata yönlendirmek ailelerin elinde. Uzman eğitmenlerimiz tarafından verilen ücretsiz resim kursumuz ilçemizdeki veliler tarafından yoğun ilgi görüyor ve gösterilen bu ilgi bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.