DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Yerelden Ulusala Gençlik Politikaları Tekirdağ’da Gerçekleştirildi

ABONE OL
22 Ekim 2017 11:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa Komisyonu tarafından sağlanan Erasmus+ programı kapsamında,T.C. AB Bakanlığı, Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü Proje Destek Ofis Koordinatörlüğü €˜nün yürüttüğü  ”Yerelden Ulusala Gençlik Politikaları” adlı proje için ilk adım Marmara Bölgesi toplantısıyla Tekirdağ Süleymanpaşa’da atıldı.
Yapılan Bölgesel çalıştay toplantı ve çalışmaların analizleri sonrası son olarak akademik bilimsel bütünlüğü ve analizlerin sağlanması açısından akademik çalışmaların yer alacağı ve Türkiye genelinde yürütülen faaliyetlerin sunulduğu  Ulusal Zirve 2018’de Ankara’da gerçekleşecekmiş olup Ulusal Gençlik Politika Belgesi”’nin oluşması amacıyla gençler, gençlik çalışanları, STK temsilcileri, Türkiye Ulusal Ajans ve başta Avrupa Birliği Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı temsilcileri ile birlikte zirve sonuç bildirgesi oluşturulmaya başlandı. Yapılan değerlendirmeler ve raporlar klavuz niteliğinde olup “Ulusal Gençlik Politika Belgesi” ve “Politika Oluşturma Süreci – Gençler ve Gençlik Çalışanları için Klavuz” ile, diğer AB ülkelerindeki kurumlarında bu bağlamda gerçekleştirebilecekleri faaliyetleri destekleyici ve kanıt temelli gençlik politikasının hangi mekanizmalardan geçmesi gerektiğine dair ayrıntılı bir çalışma yürüttüler.
Düzenlenen organizasyon sonrası şehrimize gelen gençler. Tekirdağ Süleymanpaşa ilçemizdeki birçok tarihi ve turistik yeri ziyaret etmeyi de unutmadılar.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.