DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CHP SÜLEYMANPAŞA’DA KONGRE HEYECANI

ABONE OL
21 Ekim 2017 20:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı delege seçimi sonrasında Facebook sayfasında geçtiğimiz günlerde yayınlanan gönderiye göre Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı seçimi yarın delegeler tarafından gerçekleştirilecek.
DELEGE SEÇİMİ NASIL GEÇMİŞTİ?

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı delege seçimleri ile birçok aday çıkmasına rağmen seçimin son günlerine doğru birkaç adayın  birleşmesi sonrası İlker Yağcıoğlu ve Şenol Özgür Taşmerdivenli seçime katılmıştı.
BEYAZ LİSTE KİM?
Delege seçimlerinde yoğun bir ittifak hattı kurarak delege seçiminde Şenol Özgür Taşmerdivenli kırmızı beyaz listesi ile seçimde yaklaşık 90 kişi delege alırken, ilçe başkanlığı için beyaz liste ile seçime giriyor.
KIRMIZI LİSTE KİM?
Mevcut  Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve daha önceki seçimlerde de KIRMIZI listesi ile aday olarak kazanan İlker Yağcıoğlu var. Gerek yerel basındaki dik duruşu gerekse parti içindeki desteği ile yeniden ilçe başkanlığını kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor. İlker Yağcıoğlu seçime bir gün kala sosyal medya hesabında aşağıdaki paylaşımı yaptı.
 

 
SEÇİM NE ZAMAN?
Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı seçimi yarın saat 10:00 Özdemirler2 Salonunda gerçekleştirilecek.
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.