DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Yağcıoğlu : “O TWEETLERİ BEN ATMADIM”

ABONE OL
11 Ekim 2017 09:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında atılan tweetlerin kendisine ait olmadığını belirten bir basın açıklaması yaptı.
İlker Yağcıoğlu yaptığı açıklamada, ”Yakın zaman önce gerçekleştirdiğimiz delege seçimleri öncesinde ve sonrasında kim oldukları ve ne işleri takip ettikleri tüm kamuoyu tarafından bilinen kişilerce, tarafımdan atılmamış tweetler photoshop ile düzenlenerek şahsım adına atılmış gibi kamuoyuna çirkince servis edilmektedir.
Konuyla ilgili olarak yasal işlemleri başlatacağımı kamuoyuna duyururum.
Ayrıca seçimlerin kaybedeninin olmadığını, kazananın ise CHP olduğunu belirtip bu yönde adımlar atarak kucaklaşmaya devam ediyorken, CHP Süleymanpaşa İlçe Örgütünü kutuplaştırarak bu kutuplaşmadan beslenmeye çalışanlara asla geçit vermeyeceğimizi belirtmek isterim.
Kişisel hırs ve çıkarları için, sağlanmaya çalışılan birlik ve beraberlik ortamını bozmaya çalışanlarla mücadelemizin yeni başladığını, bizleri aşağıya çekmek için ne tezgah yapılırsa yapılsın iktidara meydan okuma cesareti gösteren bizlerin hiçbir tezgahtan ve oyundan korkmayacağımızı, sinmeyeceğimizi ve yılmayacağımızı belirtir, kimseye asla biat etmeden, Partimiz için kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğimi herkesin bilmesini isterim.
Birlik ve beraberlik dileği ile, Yaşasın Güçlü Örgüt, Yaşasın CHP” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.