DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağspor’dan Muhteşem Zafer

ABONE OL
9 Ekim 2017 12:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağspor muhteşem bir oyunla Talha ve Muhammed 2 golü ile Cizrespor’u yıktı. Tekirdağspor taraftarları yaptıkları tezahüratlarla takımı ateşledi.
MUHTEŞEM ZAFER
Tekirdağspor Çorlu General Basri Saran Stadında lig 4.sü Cizrespor’u ağırladı.  Ünal Avcı’nın cezalı olduğu için forma giyemediği maçta kaleci Çağan Kazancılı kaptan olarak sahaya çıktı. Tekirdağspor karşılaşmaya hızlı başladı.  Maçın 8. dakikasında sol Kanatan İbrahim Can Köse’nin ortasında arka direkte Talha Bartu Bulut’un kafası filelere gitti. Ancak maçın hakemi Volkan Cindemir ofsayt gerekçesi ile golü iptal etti. Maçın 12 Dakikasında Tekirdağspor bu kez Vedat Saygı ile kaleyi yokladı. İbrahim Can Köse sol kanattan getirdiği topu ceza yayı üzerinde Vedat Saygı’ya verdi Vedat Saygı’nın sert şutun Cizrespor kalecisi Serkan İpek güçlükle kontrol etti. Beklenen Gol maçın 32. dakikasında geldi. Sağ Kanattan İbrahim Can Köse’nin kullandığı serbest vuruşta Cizrespor defansı topu uzaklaştıramadı. Top bir anda Talha Bartu Bulut’un önünde kaldı. Talha Bartu Bulut’un sert şutunda Cizrespor kalecisi Serkan İpek çaresiz kaldı:1-0 45+2 Dakika’da Tekirdağspor farkı 2’ye çıkardı.  Cizrespor beraberlik golünü ararken defansa eksik yakalandı. Topu bir anda İbrahim Can Köse kaptı. Köse, hızlı hareketlerle topu Cizrespor sahasını taşıdı. Köse topu daha müsait durumunda bulunan Muhammed Oğuzhan Ceylan’a verdi. Ceylan’ın ceza sahası dışından şutu ile fark 2 ye çıktı. Maçın ilk yarısı Tekirdağspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Maçın 64. dakikasında Cizrespor farklı 1’e indirdi. Mazlum Öndil sağ kanattan çalımlarla Tekirdağspor ceza sahasına girdi. Topu daha müsait durumda ki Hurşit Meriç’e bıraktı. Hurşit Meriç, Boş kaleye topu yuvarladı: 2:1 Maçın 66 dakikasında Tekirdağspor Muhammed Oğuzhan Ceylan ile farkı 2 ye çıkardı. Beraberlik için Tekirdağspor kalesine yüklenen Cizrespor defans ta az adamla yakalandı. İbrahim Can Köse hızlı hareketlerle topu rakip sahaya taşıdı. Köse daha müsait durumdaki  Muhammed Oğuzhan Ceylan’ı gördü. Ceylan’ın düzgün şutunda Tekirdağspor farkı tekrara 2’ye çıkardı.
”TARAFTAR MUHTEŞEMDİ”
Tekirdağspor taraftarı 90 dakika boyunca yaptığı tezahüratlarla adeta takımı ateşledi. Sarı siyahlı taraftarlar maddi krizden dolayı sıkıntılı günlerde geçiren takımına destek vererek doping etkisi yarattı. Cizrespor maçında, Tekirdağspor’un genç yetenekleri İbrahim Can Köse ve Muhammed Oğuzhan Ceylan damgasını vurdu. İbrahim Can Köse 3 gol’de büyük pay sahibi oldu. Tekirdağspor en son transferi 19 yaşındaki Muhammed Oğuzhan Ceylan patlamayı bu maçta yaptı ve 2 gol birden attı. İkili büyük bir uyum içinde göründü.
”VEDAT, HARİKALAR YARATTI”
Takımda sol bek olmadığından dolayı sol bek pozisyonda oynamak zorunda kalan Tekirdağlı oyuncu Vedat Saygı, sezonun en iyi oyununu oynadı.  Görevini kusursuz yapan, Saygı, defansa ve hücuma büyük katkı vererek Cizrespor savunmasına zor anlar yaşattı.
”DOÄžAN SÖZÜNÜ TUTU”
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Muzaffer Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Cizrespor karşılaşması öncesi Tekirdağsporlu oyunculara baklava ikram ederek moral vermişti. Doğan, Tekirdağ halkını maça davet ederek, kendilerinin de tribün de olacaklarını söylemişti. Doğan, sözünü tuttu ve Cizrespor karşılaşmasında protokol Tribününde yerini aldı.
BİZE SAHİP ÇIKIN
Tekirdağspor Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş, karşılaşma ile ilgili Trakya Gazetesinde açıklama yaptı.Durmuş açıklamasında galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayarak;”  Çok önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımızı kutluyorum. Bu takıma sahip çıkılsın” dedi.Tekirdağspor Kulüp Başkanı Turgay Kartaldoğan ise galibiyeti taraftarlara hediye etti.
7. SIRAYA YÜKSELDİ
Kendi evinde Cizrespor’u 3-1 mağlup eden Tekirdağspor puanını 10’a çıkartarak 7. sıraya yükseldi. Cizrespor ise 12 puanda kalarak 4. sıradan 6. sıraya geriledi.Tekirdağspor 15 Ekim Pazar günü Deplasmanda Karacabeybirlikspor €˜a konuk olacak.
Kaynak : Ajans Tekirdağ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.