DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Vatandaşa ” HAYIR ”, Kendilerine ” EVET ”

ABONE OL
7 Şubat 2017 03:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL


 
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİNDEN ÇİFTE STANDART
Vatandaşa ” HAYIR ” , Kendilerine ” EVET ”
2009 yılında kamulaştırma çalışmaları başlayan ve uygulama projeleri onaylanarak restorasyon çalışmaları Tekirdağ İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen ve 6360 sayılı yasa kapsamında İl Özel İdaresinin tüzel kişiliğini kaybetmesi sonucunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine devredilen evler, daha önce planladığı gibi butik Hotel olarak değil, Büyükşehir Sosyal Tesislerine dönüştürüldü. Tarihi evler, 29 Ekim 2016 Cumhuriyet Bayramının 93. yıl dönümünde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete Beşevler Sosyal Tesisleri olarak açıldı.

Ağabeylerine Büyük Kıyak
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yasalara bakılmadan , Emniyeti hiçe sayarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerine içki ruhsatı kararını nasıl aldı?
Devletin getirdiği kanunlar vatandaşa toleranssız uygulanırken, Büyükşehir’e ait olan sosyal tesislere kanunlar neden uygulanmadı sorusu akılları karıştırdı.
Süleymanpaşa Belediyesi, Emniyet raporunu dikkate almadan, Beşevler Sosyal Tesislerine içki ruhsatı onayını nasıl verebildi?
Yasa Açık ve Net
11/06/2013 tarihli ve 28674 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 6487 sayılı Kanunla değişik 4250 sayılı Kanunun 9’uncu maddesinin ikinci ve üçüncü fıkraları ”Bu Kanun kapsamına giren ürünlerin perakende veya açık olarak satışının yapıldığı yerler ile örgün eğitim kurumları ve dershaneler, öğrenci yurtları ve ibadethaneler arasında kapıdan kapıya  mesafenin bulunması zorunludur.
http://www.tapdk.gov.tr/tr/duyurular/alkollu_icki_satis_noktalari.aspx
 
Masa Başında KABUL OYU
Süleymanpaşa Belediyesi 4 Ocak 2017 tarihli meclis toplantısında, Emniyet müdürlüğünün raporu hiçe sayılarak içkili bölge onayı verildi. Masa başında oylama kabul görürken , kanunlar hiçe sayıldı.
Aydede Kreşi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Beşevler Tesisleri arasındaki mesafe, kapıdan kapıya ” 78,98 metre ” ve Namık Kemal İl Halk Kütüphanesine olan uzaklığı ise ” 29,98 metre ”. Kanunlara göre hiç bir şekilde içkili yer bölgesine alınmayacak bir yer, içkili bölge kapsamına alındı.

Namık Kemal İl Halk Kütüphanesi

Namık Kemal İl Halk Kütüphanesi


 
Aydede Kreşi

Aydede Kreşi


 
 
Süleymanpaşa Belediye Meclisi İçkili Bölge Ruhsatı Kararı;
Karar Özeti : Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi Ertuğrul Mahallesi, Cemal Nadir Sokak, No:8,10,12,14,16 sayılı yerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri için içkili yer bölgesine alınmasını talebine istinaden İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün görüşü doğrultusunda asayiş sorunları yaşanmasının muhtemel olduğu görüşünde olan Şükrüye GÜNDÜZLER ve İrfan DEMİR’in ret oylarına karşılık, 3 kabul oyu ile Çevre Sağlık ve Diğer İşler Komisyonunca oy çokluğuyla kabulüne karar verilmiş olup, Belediye Meclisince de Ali Rıza ETİ, Selami ALTINAY, Nevzat BAHAR, İrfan DEMİR, Berk ÖGE, Nurettin DEÄžİRMENCİ, Şükriye GÜNDÜZLER, Sezayi ÇETİN, Sebahattin TİRAKİOÄžLU ve Abdurrahim KAR’ın red oylarına karşı, Belediye Meclisince komisyon kararının kabulüne oyçokluğu ile karar verildi.
http://www.suleymanpasa.bel.tr/d/mk/2017-01-04.pdf

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.