DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Sahaf Kitap Şenliği: Tekirdağ Sahaf Kültürü İle Tanışıyor

ABONE OL
6 Şubat 2017 18:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sahaf Kitap Şenliği Başladı

Tekirdağ Edebiyat Kültür Sanat Derneği tarafından desteklenen Hedef kitapevi‘nin 2’ncisi düzenlediği “Sahaf Kitap Şenliği” 17 şubata kadar sürecek olan etkinlikte yerel şair ve yazarlar okuyucularla buluşuyor, sohbet ediyor, kitaplarını imzalıyor. Yapılan bu etkinlik ile sahaf geleneği yaşatılmaya devam ediyor.
Hedef kitapevi’nin sahibi Mücahit Çalgın‘ın yaptığı açıklamada; “Bu etkinliği yapmaktaki amacımız gün yüzüne çıkmakta zorluk çeken eser ve sahiplerini okuyucu ile buluşturup sohbet ortamı oluşturmak.” olduğunu belirten Hedef kitapevi sahibi Mücahit Çalgın konuşmasının devamında “Geçen yıl yaptığımız bu çalışma oldukça olumlu karşılık buldu şimdi tekrar yeniden yaparak okuyucu ile eser sahibi arasında bir köprü kurmaya çalışıyoruz” diye belirtti ve desteklerinden dolayı Tekirdağ Edebiyat Kültür Sanat Derneği başkanı Sn.Celal Çalık‘a teşekkürleriniz iletti.

Kitap Şenliğine Kimler Katılıyor

05 Şubat 2017 Pazar günü: Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan Kitabının yazarı Mehmet Canbulat okuyucularla buluşup kitaplarını imzaladı.
09 Şubat 2017 Perşembe günü: Çanakkaleli yazar Necmi Duygulu gelerek Tekirdağlı kitap severler ile buluşup, sohbet edip, kitaplarını imzalayacak.
11 Şubat 2017 Cumartesi günü: Nazmi Metin, Erol Yılmaz, Hasan Öztürk, Firdevs Büyükateş ve Aleaddin İkican gibi Kırklareli ve Edirneli yazar ve şairlerin misafir olacağı etkinlikte Tekirdağlı kitap severler ile buluşup, sohbet edip, kitaplarını imzalayacaklar.
14 Şubat 2017 Salı Sevgililer gününde ise: Muratlıdan şair ve sanat insanları etkinliğin misafiri olup siz sayın kitap severler ile buluşacak.
Tekirdağ Edebiyat Kültür Sanat Derneği tarafından desteklenen Hedef kitapevi’nin 2’ncisi düzenlediği “Sahaf Kitap Şenliği” 17 şubata kadar sürecektir.

Sahaf Kitap Şenliğinden Fotoğraf Kareleri


Bu haber ile ilgili içerikler Hedef kitapevi sahibi Mücahit Çalgın tarafından gönderilmiştir. Haber ile ilgili bir eksik varsa aşağıdaki yorum kısmından bize bildirebilirsiniz. Ayrıca Süleymanpaşa Haber olarak sosyal haberciliğe önem vermekteyiz sizde haber, duyuru ve etkinliklerinizi suleymanpasahbr@gmail.com  e-posta adresimize göndere bilir veya Süleymanpaşa Haber Facebook sayfamızdan bize mesaj yolu ile iletebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.