DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

TRAKYAKA’DAN SÜLEYMANPAŞA BASIN MENSUPLARI DERNEĞİ’NE DRONE DESTEĞİ

ABONE OL
13 Aralık 2022 15:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurulduğu günden beri fark yaratan çalışmaları ile dikkat çeken Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Tekirdağ’da yine bir ilke imza atarak üyelerinin yüzlerini güldürdü.

Trakya Kalkınma Ajansı ile işbirliğine giden Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği, üyelerine drone eğitimi ve drone sertifikası verilmesi konusunda anlaşma yaptı.

Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği’nin Trakya Kalkınma Ajansına sunduğu Drone Eğitimi Projesi’nin kabul edilmesi sonrası yapılan protokol kapsamında dernek üyelerine toplam 6 gün boyunca 36 saat eğitim verilmesi kararlaştırıldı.

ŞAHİN: “İLERLEYEN DÖNEMLERDE BU EĞİTİMİN DEVAMINI SAĞLAYABİLİRİZ”

İmzaların atılmasının ardından konuşan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin; “Tekirdağ’daki kamu kurumlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarına ihtiyaç duydukları eğitimleri veriyoruz. Bazen eğitmen bulamıyorlar. Bu aşamada biz, Türkiye genelinden eğitimci desteği sağlıyoruz. Trakya bölgesinde sizin gibi STK’lar ve kamu kurumlarının daha iyi hizmet sunabilmesini amaçlıyoruz. Bugün sizinle burada drone gibi yeni teknolojilere ayak uydurarak, daha iyi hizmet verebilmeniz için bunlar önemli çalışmalar. Bu tarz faaliyetlere katkı sağlıyoruz. Projenizi bize sundunuz, biz de kabul ettik. İlerleyen dönemlerde bu eğitimin devamını sağlayabiliriz ve mümkün olursa derneğinize bir drone vererek katkı sağlamak isteriz. İhtiyacı olan herkes sizin derneğinizden faydalansın. Yeni projelerde buluşma dileğiyle basın mensuplarımıza hayırlı olsun.” dedi.

YALÇIN: “BASIN MENSUPLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

İmzaların atılmasının ardından konu ile ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın ise projenin dernek ve üyeler açısından çok önemli olduğunun altını çizdi. Yalçın; “Bu proje bizim için çok önemliydi. Bugün yanımızda olduğunuz için çok mutluyum. Teknoloji her gün gelişiyor. Bu noktada meslektaşlarımız değişen ve gelişen teknolojiye ayak uydurması adına Drone Eğitimi projesini hayata geçirmek istedik. Bu projede de Trakya Kalkınma Ajansı ile ortak hareket etmek istedik. Öncelikle Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve ekibine yardımları ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Emeklerinden dolayı Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Genel Sekreteri Serap Cömertoğlu İşcan’a ve yönetim kuruluna ayrıca teşekkür ederim. Basın mensuplarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.