DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

ABONE OL
3 Ocak 2018 22:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 03 Ocak Çarşamba günü saat 18.00’da Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Süleymanpaşa Haber olarak yeni gelen yönetimin Tekirdağspor kulübümüze ve Tekirdağ spor camiasına hayırlı olmasını diliyoruz. Süleymanpaşa Haber olarak bizde basın mensubu olarak genel kurulda görev aldık ve canlı yayın açtık.

 

Tekirdağspor Kulübünün Yeni Başkanı Kenan Aydın’ın Konuşması

Yeni seçilen başkan Kenan Aydın seçildikten sonra kürsüdeki konuşmasında Her şeyden önce Tekirdağspor’umuza hayırlı olmasını diliyorum diyerekten başladığı konuşmasına divan kurulu ve Tekirdağspor üyelerine ve camiasına teşekkür ederek konuşmasına devam etti. Başkan Kenan Aydın spor camiasının içinden gelen bir aileyiz ailecek futbolu seviyoruz hepimiz profesyonel futbol oynadık. Tekirdağspor’u bulunduğu yerden hızlı bir şekilde yukarılara çıkabileceği yere kadar götüreceğiz, bu sene alabileceğimiz kadar puan alıp yukarılarda ligi tamamlamak ve seneye şampiyon bir takım yaratmak istiyoruz bunun yanında Tekirdağspor’un hiç kimsenin parasına puluna şuyuna bununa muhtaç olmayacak büyük takımlar nasıl yaşıyorsa Tekirdağspor’da öyle yaşayacak Tekirdağ en kısa zamanda kaldığı yer, antrenörü, gittiği kamp, takım otobüsü çok güzel bir şekilde yerine gelecek şuan Tekirdağsporun yaşadığı durum Tekirdağspor’a yakışmıyor en iyilerini alıp Tekirdağspor’un emrine vereceğiz. Tekirdağspor’u bir kere izleme şansım oldu takımın eksiklerini çok iyi gözlemledik biliyoruz teknik heyet doğrultusunda çalışmalar yapıp üst liglerden 5-6 tane futbolcu alıp genç ve yetenekli kardeşlerimizle mevcut bulunan kadro ile harmanlayıp iyi bir takım yapacağız. Mali konuları hızlı bir şekilde aşıp transferi açacağız ve üst liglerden futbolsu alacağız daha sonra tesisleşme yoluna gideceğiz Tekirdağspor’un başkanı Tekirdağ’ın valisi ile kaymakamıyla, emniyet müdürüyle ve halkıyla tamamiyle birlik, beraberlik ve şeffaflık içerisinde bu işleri yapacağız. Hangi üyemiz gelirse gelsin günün birinde mali tabloları görmek isterse her şey şeffaf olacak bilgisayar bastığında kulübün gelirini-giderini içinizden herhangi biri gelip kulüp müdüründen muhasebesinden istediği zaman alabileceksiniz herkese bu şeffaflığın sözünü veriyorum Tekirdağspor’un büyük takımların bulunduğu nice liglerde olmasını temenni ediyorum transfer çalışmalarımızı yapıyoruz en kısa zamanda açıklayacağız hepinize teşekkür ediyorum. dedi basın mensuplarından biri başkanım Tekirdağspor camiası için yeni bir isimsiniz kendinizi tanıtır mısınız? sorusu üzerine Sn.Kenan Aydın konuşmasına devam etti…

TekirdağSpor Başkanı Kenan Aydın Kimdir?

Ben Kenan Aydın İstanbulda doğup büyüdüm ve İstanbul’da Topkapı, Bakırköy, Bahçelievler, Zeytinburnu civarında birçok inşaat ve şantiyelerimiz var orada inşaat işi yapıyoruz ama çocukluktan beri İstanbulspor’da Yedikule’de Süleymaniye Sirkecide bir takım yerlerde futbol oynadık ve ailemde de herkes hemen hemen herkes futbolu biliyor futbolcu yeğenimde burada inşallah bu sene gelip oynayacak bizimle daha birçok onun sayesinde onun gibi kaliteli futbolcularla takımı ve takımda olan futbolcularla iyi bir motivasyon yapıp iyi bir takım olacağız içeride ve dışarıda herkesin korkulu rüyası olmaya geliyoruz herkes hazır olsun dedi ve Teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

TekirdağSpor Divan Kurulu Başkanının Konuşması

Tekirdağ Spor Kulübü divan başkanı Kenan Aydın’ın konuşması sonrasında her dönem başkan olanlar çok güzel vaatlerde bulunuyor bundan sonra bu vaatlerin arkasında Tüm Tekirdağspor taraftarını bekliyorum herkese teşekkür ediyorum katıldığınız için diyerek Tekirdağspor Olağanüstü Genel Kurulunu sonlandırdı.


Olağanüstü Genel Kurul ile ilgili Tekirdağspor Resmi İnternet Sitesinde Yer Alan Basın Bülteni

Kulübümüzün Olağan üstü kongresi Belediyesi Gençlik Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.
Olağan üstü kongrede Kenan Aydın başkan adayı oldu. Tek liste oylama  sunularak Yönetim Kurulu’na Kenan Aydın başkanlığında ki listede kazandı.
Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda başlayan Olağanüstü Genel Kuruluna; Tekirdağspor üyeleri ve taraftarı katılım sağladıalr.
Açılış ve yoklama ile başlayan Genel Kurul, Divan Heyeti’nin belirlenmesiyle devam etti. ve ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları ve Spora hizmet edip ebediyete intikal eden kişilerin anısına bir dakikalık Saygı Duruşu yapıldı.
Gündem maddeleri gereğince ilerleyen genel kurul toplantısında 8-9 ve 10.  madde gereğince Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi, Denetleme Kurulu Üyeleri seçimi ve A.S.K.F. Temsilcilerinin seçimlerinde 1 adet Aday listesi sunulmuş olup, Liste Oylamaya sunularak kabul edilmiştir.
Kabul edilen Tekirdağ Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve A.S.K.F Temsilcileri aşağıda yer almaktadır.

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELERİ YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ
1) KENAN AYDIN 1) TURGUT MUTAFÇI
2) ALPAY ÇETİN 2) CEM İNCE
3) AKIN AYDIN 3) LÜTFÜ DÖKMEN
4) ZEKİ SEZER 4) ALİ KIRAL
5) SALİH ÇAKIR 5) TUNCAY KÜÇÜKYORULMAZ
6) İSMET GÖKDERE 6) ŞENOL CEYLAN
7) EKREM ÖKTEN 7) OSMAN KURT
8) ENGİN YAVUZ 8) ZEKİ ALBAYRAK
9) FURKAN BİRCAN 9) CEMAL ÇAL
10) ÖZKAN SOBACIOÄžLU 10) KEMAL TOPUZLAR
11) SİNAN AYDIN 11) KAMİL ÖZER
12) OKAN BAL 12) ŞEREF GÜRAL
13) HARUN BALCI 13) ETHEM ARITEPE
14) KÜÇÜK SAMİ KIR 14) FERDİ ÜNAL
15) ALİ KAÇAN 15) TURAN KUŞTUL

 

DENETLEME KURULU ASIL ÜYELERİ DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELERİ
1) ZAFER ÖGATLAR 1) OSMAN KURT
2) ZAFER İNANDILAR 2) İBRAHİM TEZEREN
3) RAMAZAN ARIKÖK 3) CENGİZ GENÇDAL

 

A.S.K.F. ASİL DELEGELERİ A.S.K.F. YEDEK DELEGELERİ
1) ENEZ KAPLAN 1) M.ALİ DENİZ
2) NEDİM KUVAT 2) TUNCAY KÜÇÜKYORULMAZ
3) MEHMET KARA 3) ETHEM ARITEPE

TEKİRDAÄž SPOR GENEL KURULUNDAN KARELER
Tekirdagspor-Baskani-Kenan-Aydin-1 Tekirdagspor-Baskani-Kenan-Aydin TekirdagSpor-Baskani-Kenan-Aydin-Taraftarlarla-1 TekirdagSpor-Baskani-Kenan-Aydin-Taraftarlarla Tekirdag-Spor-Kulubu-Yeni-Yonetim-Kurulu-03.01.2018 Tekirdag-Spor-Kulubu-Olaganustu-Genel-Kurulu-03.01.2018-f1 Tekirdag-Spor-Kulubu-Olaganustu-Genel-Kurulu-03.01.2018-3 Tekirdag-Spor-Kulubu-Olaganustu-Genel-Kurulu-03.01.2018-2 Tekirdag-Spor-Kulubu-Olaganustu-Genel-Kurulu-03.01.2018
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.