DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağspor Başkanı Zeki Sezer İstifa Etti

ABONE OL
11 Ağustos 2017 00:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Spor Kulübü Başkanı Zeki Sezer İstifa Ettiğini Açıkladı

2 Ay önce Tekirdağspor’un başına geçen Zeki Sezer bu akşam sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile istifa ettiğini açıkladı. Bu yıl 50. yılını kutlayan Tekirdağspor’a ne başkan ne teknik direktör dayanıyor Volkan Nallar’dan boşalan koltuğa büyük bir borç stoğu ile devralan Zeki Sezer verilen sözler ve yerine gelmeyen vaatlerden dolayı eli kolu bağlandı ve en sonunda istifa etti.

Zeki Sezer’in Sosyal medya hesabından paylaştığı istifa açıklaması

KAMU OYUNA DUYURU
08.08.2017 TARİHİNDE TEKİRDAÄž İLİMİZİN ÇOK DEÄžERLİ BASIN MENSUPLARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİÄžİM TOPLANTIDA BELİRTTİÄžİM GİBİ SON DÖNEMDE ŞAHSIM ÜZERINE YAPILAN HAKSIZ ELEŞTİRİLERE, KARALAMALARA MARUZ KALMIŞ BULUNMAKTAYIM.
BASIN AÇIKLAMAMDA DA BELİRTTİÄžİM GİBİ EN ÖNEMLİ YILI 50.YILINDA HİÇ BİR MADDİ DESTEK VE KAYNAÄžIN BU SAATE KADAR KULÜBÜMÜZ ADINA YAPILMADIÄžINI HATTA GİRİŞİMDE BİLE BULUNULMADIÄžINI ÜZÜLEREK GÖRMÜŞ BULUNMAKTAYIM.

BAŞKAN OLARAK GÖREVE GELDİÄžİM 2 AYLIK ZAMAN SÜRESİNCE TEKİRDAÄžSPOR A MADDİ DESTEK SAÄžLAYACAK KURUM KURULUŞ VE SİYASİ TEMSİLCİLERDEN 1 KURUŞ BİLE YARDIM ALMADIÄžIMIZI VERİLEN VAADLERİN YERİNE GETİRİLMEDİÄžİNDEN KULÜBÜN İÇİNDEN ÇIKILAMAYACAK BİR KAOSUN İÇİNE SÜRÜKLENECEÄžİMİ ANLADIÄžIM İÇİN ÇOK SEVDİÄžİM VE BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE MADDİ VE MANEVİ OLARAK HİZMET ETTİÄžİM TEKİRDAÄžSPOR BAŞKANLIÄžINDAN TEKİRDAÄžSPOR UN ÖNÜNÜN AÇILMASI VE HAKEDECEÄžİ BAŞARILARA İMZA ATABİLMESİ İÇİN BAŞKANLIKTAN AYRILDIÄžIMI YAPILAN ONCA OYUNUN PSİKOLOJİMİ DAHA DA YIPRATMAMASI ADINA HER ZAMAN YANIMDA OLAN VE DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, TEKİRDAÄžSPOR TARAFTARI VE KAMU OYUNA DUYURURUM.INŞALLAH GÜZEL GÜNLER DE GÖRÜŞMEK ÜZERE. TEKİRDAÄž A HİZMET ETTİRMEYENLER UTANSIN. SAYGILARIMLA.

Süleymanpaşa haber olarak Sn.Zeki Sezer’in her zaman yanında olduk ve Tekirdağspor’umuza faydalı olabileceğinden hiç bir şüphemiz olmadı buradan Tekirdağspor’umuza destek olmayan yöneticilerimize saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz. Yolun açık olsun Zeki Sezer inşallah Tekirdağspor’un 50.yılında takımı yalnız bırakma yanlışından dönerler ve gelecek olan yeni başkana ve takıma sahip çıkarlar tabi başkan buluna bilirse.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.