DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağ’daki 3 projede sona gelindi!

ABONE OL
16 Ekim 2016 23:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ’da öncelik verdikleri 3 projenin hayata geçirilmesi için sona gelindiğini söyledi.

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ’da öncelik verdikleri 3 projenin hayata geçirilmesi için sona gelindiğini söyledi.

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Hüseyin Bayol ve Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet eden Yel, terör olayları, Olağan Üstü Hal ile Irak ve Suriye’deki gelişmeleri  içeren Hükümet  çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ ile ilgili öncelikli olarak 3 projeye odaklandıklarından bahsederek, ”Hayrabolu Tekirdağ yolu projesi tamamlandı. Projenin Kalkınma Bakanlığı tarafından yatırım programına alınmasıyla ilgili temaslarımızı sürdürüyoruz. 2017 yatırım planına aldırmak için yoğun çabamız var. İkinci proje Kuzey Marmara Otoyoluna entegre Şarköy  yolu. Çanakkale ile Tekirdağ arasındaki yol 40 km kısalacak. Şarköy yoluyla da ulaşımımız rahatlayacak. Diğer projemiz de vatandaşlarımızın merakla beklediği Şehir Hastanesi. Hastane inşaatının plan uyarınca ağustos ayında temeli atılacaktı. Sağlık Bakanımız değişince yeni Bakanımız projeyi tekrar incelemek istedi.  Sağlık Bakanımız Recep Akdağ’ın istekleri doğrultusunda projede bazı değişiklikler yapıldı. Bakanımızla görüşmemizde Ekim ayı içinde projeyi onaylayacağını söyledi. İnşallah Kasım ayı itibariyle de hastane inşaatımız başlayacak.” diye konuştu.

Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Başkanı Hüseyin Bayol ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulunan Bayol,  13 Kasım Tekirdağ’ın Kurtuluşu yıldönümü vesilesiyle bir program planladıklarını, geçtiğimiz yıl düzenledikleri €˜Tekirdağ Şehir ve Kültür’ konulu geniş katılımlı sempozyumun bu yıl ikincisini düzenlemek için çalışmalar yürüttüklerini aktardı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Trakya Gazetesi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.