DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağ’da Hırsızlık: İşyeri soyulan kişiden güldüren paylaşım

ABONE OL
22 Şubat 2017 00:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Soyulan İşyeri Sahibinden Güldüren Paylaşım: Demek ki Emekçi Hırsızmış 🙂

Soyulan İbrahimoğlu Elektrik‘in sahibi Olcay Özcan‘ın hırsızlık olayı ile ilgili kişisel facebook hesabında paylaştığı isyanı ve tespitleri görenleri güldürdü.
Kendisine geçmiş olsun diliyor ve en kısa zamanda hırsızların başkalarına da zarar vermeden yakalanmasını temenni ediyoruz. Bu yaşadığı hırsızlık olayına esprili bakış açısı ve tespitinden dolayı kendisini tebrik ediyoruz.
İşte Tekirdağ’da hırsızlık mağduru İbrahimoğlu Elektrik‘in sahibi Olcay Özcan‘ın hırsızlarla ilgili “Kasadaki paraya, lap top a,tv ye dokunmamış ,demekki hazırı istemiyor çaldığı kabloları yakacak bakırını satacak para kazanacak ,emek sarfetmeyi zahmet çekmeyi seviyor demekki emekçi hırsız 😊” diye yaptığı paylaşımı bizi ve görenleri güldürdü.

Soyulan İbrahimoğlu Elektrik‘in sahibi Olcay Özcan‘ın hırsızlık olayı ile ilgili yaşadıklarını ve isyanını kişisel facebook hesabında şöyle paylaşıyor “Sabahın 04:00 ‘ünde, 6 Ay aradan sonra 2.hırsızlık vakası , neredeyse rutin hale geldi, ne kilit para ediyor ne alarm ,neyse baya ara vermişlerdi demek ki bugünü kollamışlar ,sonuç mu 1000 tl lik kablo kaybı,uykusuz bir gece,ve polis merkezi ve dükkan arası gitmeler gelmeler ifadeler vs., hırsızlar mı? onlar şimdi başka birilerinin canını yakmakla uğraşıyolar kim bilir hangi kapıyı pencereyi zorluyorlardır kansızlar,olsun hesap gününe ne kaldı şunun şurasında buna da sabreder mükafatını diğer tarafta alırız vesselam.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.