DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Hayrabolu’nun Fırat Kalkanı Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı

ABONE OL
21 Şubat 2017 22:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suriye’de DEAŞ terör örgütüne karşı devam eden Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Yunus İşcan’ın cenazesi memleketi Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinin Şalgam Mahallesinde toprağa verildi.


 
Şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Yunus İşcan‘ın Fırat Kalkanı Harekatı’nda El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ mensuplarının döşediği mayın ve El Yapımı Patlayıcıların (EYP) temizliği sırasında, bir iş makinesinin EYP’ye basması sonucu şehit olan Yunus İşcan uçakla naaşı Çorlu Havaalanı’na getirildi. Çorlu havaalanında yapılan askeri törenin ardından şehidimizin naaşı helikopterle memleketi olan Hayrabolu Şalgam mahallesindeki baba ocağına getirildi.
Şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken, acı haberi alan ilçe halkı da taziyede bulunmak üzere şehit evine geldi.
Şehidimiz Yunus İscan’ın naaşı cenaze namazının kılınacağı Şalgamlı Meydanı’na getirildi ve bu sırada şehidin eşi Özden hanım ile babasız kalan 1.5 yaşındaki Yiğit ve annesi Havva hanım tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

”ŞEHİDİMİZİN SON SÖZLERİ: EL BAB’A GİDİYORUZ HAKKINIZI HELAL EDİN…”

Acılı haberi alan Hayrabolu’nun Şalgamlı Mahallesi’nde  yaşayan anne Havva İşcan ve baba Yavuz İşcan yıkıldı. Şehidin ailesi gözyaşları içinde taziyeleri kabul etti. Şehit astsubay Yunus İşcan’ın acılı babası Yavuz İşcan, “Baba, görev gereği El Bab‘a gidiyoruz. Ne olur ne olmaz, hakkınızı helal edin. Anneme de selam söyle o da hakkını helal etsin dedi” diye konuştu.
TSK tarafından Suriye topraklarında Halep’e bağlı El Bab bölgesinde başta DAEŞ terör örgütü unsurlarına karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Yunus İşcan‘ın cenazesi memleketi Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesi Şalgam mahallesinde toprağa verildi.
Fırat Kalkanı Operasyonu Şehidimiz Astsubay Üstçavuş Yunus İŞCAN’a Allah€˜tan rahmet ailesine, halkımıza vemilletimize başsağlığı dileriz.

Akrabalarından birinin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ailesinin üzüntüsü ve yaşadıkları duygusal durumu özetliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.