DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağ’da Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

ABONE OL
30 Ekim 2018 16:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bir önceki günTekirdağ Valiliği önünde bulunan Atatürk heykeli önünde gerçekleştirilen çelenk töreniyle başladı. Bugün ise Valilik makamındaki tebrigat töreninin ardından sahil yolunda tören geçişleri, halk oyunları, Şiir okunması ile devam etti.
Tebrikat ve sahil yolunda düzenlenen törene Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Garnizon Komutanı Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl jandarma komutanı Albay Şahin Karakoç, Süleymanpaşa kaymakamı Aslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, il ve ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sahil yolundaki tören İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı okundu.Tören, Vali Mehmet Ceylan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından bazı lise öğrencileri günün mana ve önemini anlatan şiirler okudu. Önce öğrenciler olmak üzere, Askeri birlikler, Askeri araçlar, Emniye birimleri Protokolün önünden tören geçişi gerçekleştirdiler.Geçiş sırasında vatandaşlar asker ve polisleri alkışladılar. Tören daha sonra sona erdi.
Kaynak: ajanstekirdag.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.