DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağ MHP’de Referandum Öncesi Büyük Çatlak

ABONE OL
9 Nisan 2017 12:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şinasi Koltuk MHP’den ve Büyükşehir Meclis Üyeliğinden istifa etti.
 
Anavatan Partisinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi saflarına katılan ve 20 yılı aşkın süredir MHP saflarında çalışarak Milliyetçi Hareket Partisini ilçe de ve Tekirdağ İl Genelinde adı sayılır bir parti durumuna getiren isimlerin başında gelen Muhasebeci Şinasi Koltuk,  08 Nisan 2017 Cumartesi günü yapılacak ilçe kongresi öncesinde MHP’den, İlçe Belediye Meclis Üyeliği ile Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliklerinden istifa etti.
 

MHP’DE NELER OLUYOR?

 
MHP’ye oy veren vatandaşlar arasında deprem etkisi yaratan istifa haberinin duyulmasının ardından İlçe Yönetim kurulu üyesi ve geleceğin ilçe başkanı adaylarından olması beklenen isimlerden Tarkan Çulha’nın da istifa etmesi Malkara’da MHP’de neler oluyor dedirtti.
 
Cumartesi günü yapılacak olan ilçe kongresinde iki adayın yarışacak olması ve kongre öncesi MHP’nin iki ağır isminin her görevden ve partiden istifa etmeleri akıllarda soru işareti bırakırken vatandaşlar ve partiye gönül verenler partinin ağır yara aldığını ve bundan sonra MHP’nin Belediye Meclis Üyesi çıkarmasının  zor olduğu görüşlerine neden oldu.
 

“SİYASETİ BIRAKTIM”

 
MHP’den ve Belediye Meclis Üyeliği ile Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğinden istifa ettiğini önce sosyal medyadan duyuran daha sonra da bir açıklama yaparak İstifasının gerçek olduğunu, Pazartesi günü ilgili yerlere istifa mektuplarını gönderdikten sonra gerekli açıklamaları yapacağını belirten Şinasi Koltuk ” Siyaseti bıraktım.Bundan sonra sadece işim ve ailem. Şimdilik bu kadar. Diğer açıklamayı Pazartesi günü yapacağız.” dedi.
 
İstifaya nelerin sebep olduğu da siyasi çevrelerce merak konusu oldu. MHP’den önce Saray Belediye Başkan adayı, Milletvekili adayı  ve ilçe Başkanı, daha sonra İl Yönetim Kurulu üyelerinden bazıları, Malkara MHP İlçe Teşkilatının ağır ismi, Meral Akşener’ci diyerek partiden atılan eski MHP’liler  ve en son olarak ta Şinasi Koltuk’un istifa ederek ayrılması MHP’nin Tekirdağ’da zor günler yaşayağının sinyallerini veriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.