DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağ MHP’de İstifa DEPREMİ!

ABONE OL
12 Eylül 2017 14:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Tekirdağ genelinde üyelerden toplam 640 kişi, Meral Akşener tarafından kurulacak olan yeni partiye geçmek için üyeliklerinden istifa etti. İstifa edenler arasında eski İl Başkanı Enez Kaplan, Süleymanpaşa eski İlçe Başkanı Sertaç Alkaya, Süleymanpaşa Meclis üyeleri Ali Darıcı, Rüştü Özgün, Haluk Yılmaz yer aldı.
”ARTIK MHP’Lİ DEÄžİLİZ”
İstifa edenler adına açıklama yapan MHP eski Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, ”Bizim Milliyetçi Hareket Partisine yapacağımız hiçbir şey kalmadığından istifa ediyoruz. İktidara alternatif, iktidara destek koltuk değnek olmaktan mustaribiz. Hilali teslim ettiler. Kaçak saraya gideni partiden ihraç sebebi sayarım diyen Devlet Bahçeli, kaçak saraya ilk giden MHP’lilerden bir tanesidir. Biz bu yüzden ülkeye yönetmeye talibiz. Biz MHP’nin alternatif partisi  de değiliz. Biz yeni oluşum olarak ülkeyi yönetmeye talibiz. İstifa eden arkadaşlarımızın tamamı yeni partiye kayıt olacaktır. Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesinde 340 kişi istifa etti. 3 ilçe de toplam 640 istifa oldu. Daha 8 ilçe daha var ve partimize yeni üyeler katmaya devam edeceğiz. Bize yeni kurulacak parti de  ne görev verirlerse her göreve talibiz.  Bu saatten sonra MHP’li değilim. MHP’ye bunca emek verdim. Sadece teşekkür etsinler yeter. MHP tarihinde görülmemiş işler yaptık. Parti binasını satın aldık. Oyları kat kat arttırdık. Ama Devlet Bahçelinin 7 Haziran ile 1 Kasım arasında ki yaptığı politika Türkiye genelinde MHP’nin oyları düşürdü” dedi.
MECLİS ÜYESİ İKİYE DÜŞTÜ
MHP’de istifa edenler arasında MHP Süleymanpaşa Meclis üyeleri Ali Darıcı, Rüştü Özgün, Haluk Yılmaz’da yer aldı. Üç isim bundan sonra Süleymanpaşa Meclis Üyeliğinde bağımsız olarak görevlerine devam edecek. MHP’de istifalar sonrası Süleymanpaşa Meclis üye sayısı ikiye düşerken, Sabri Çınar ve Serpil Nalcıoğlu MHP’yi mecliste temsil edecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.