DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CHP Süleymanpaşa yine KIRMIZI dedi!

ABONE OL
11 Eylül 2017 12:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Süleymanpaşa CHP ilçe başkanlığı seçimi öncesi yapılan delege seçimini kesin olmayan sonuçlara göre mevcut ilçe başkanı İlker Yağcıoğlu’nun KIRMIZI listesi kazandı.
İlker Yağcıoğlu sosyal medya üerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Demokrasi şölenimizde bizlere güç veren herkese sonsuz teşekkürler. Delege seçilen ve her iki liste için de emek veren herkesi kutluyorum. Cumhuriyet Halk Partisi kocaman bir ailedir. ” dedi.,
KESİN OLMAYAN SONUÇLARA GÖRE KIRMIZI!
Kırmızı listenin kazandığı mahalleler: Yavuz, Ertuğrul, 100.yıl, Karadeniz, Hürriyet, Aydoğdu, Değirmenaltı, Zafer, Ortacami-Eskicami, Namık Kemal mahallerinde kazandı.
Kırmızı beyaz listede: Çınarlı, Gündoğdu-Turgut, Altıonova ve Bahçelievler mahalleleri destek verdi.
EŞKİNAT’IN ADAYI KAYBETTİ!
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın birçok haber sitesinde “DESTEKLEDİÄžİM LİSTE VE ADAYI, ÖZGÜR TAŞMERDİVENLİ KAYBEDERSE BELEDİYE VE PARTİ ARASINDAKİ GERGİNLİK SON BULMAZ, KAZANIRSA YENİDEN SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI HATTA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DAHİ OLABİLİRİM.” şeklinde beyanatı olduğu iddia edilen açıklama da Cumhuriyet Halk Partili üyelerin yapılan delege seçimi ile EŞKİNAT’a gerekli yanıtı verdiği parti kulislerinde “Eşkinat’a gerekli yanıtı verdi” şeklinde yorumlanıyor.
HER ZAMAN KIRMIZI LİSTE!
CHP’li üyelerin göreve geldiği günden itibaren dik duruşu, açıklamaları ve daima üyelerin yanında oluşu ile dikkat çeken İlker Yağcıoğlu’na desteğini delege seçimi süresince yanında olarak gösterdiler.
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.