DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağ Açılışında Erdoğan’dan Referandum Çıkarması

ABONE OL
8 Mart 2017 02:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan Tekirdağ açılışında Referandum çıkarması yaptı.

Tekirdağ’ın Ergene TÜGVA İlçe Temsilciliği açılış törenine açılıştan çok referandum çıkarması damga vurdu. Erdoğan TÜGVA‘nın “Türkiye Gençlik Vakfı gençleri bir araya getirerek, ülke hakkında, Türkiye’nin gündemi hakkında ve inancımız hakkında sohbetler ediyor. Bizim için gençlerimiz çok önemli. Geleceğimiz gençlerin elinde yükselecek.” şeklinde konuştu.
16 Nisan Referandum Oylamasında Türkiye’nin, geleceğini belirliyecek bir süreçten geçiceğini söyleyen Erdoğan, “Önümüzde önemli bir referandum var. Bu referandumda şu anki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın daha güçlü bir yönetici olabilmesinin ya da güçlü bir cumhurbaşkanı olabilmesinin kararını vermeyeceğiz. Çünkü Tayyip Erdoğan zaten güçlü bir cumhurbaşkanı. Kendisi zaten söyledi. ‘Ben bir faniyim’ dedi. Peki biz daha sonra yine koalisyon hükümetlerine mi bağlı kalacağız? Biz bu ülkede yine vesayet odaklarına, darbecilere mi kalacağız? Yine Türkiye’de sermaye sahipleri mi hakim olacak? Yoksa bizim oy verdiğimiz, hesaba çektiğimiz insanlar mı egemen olacak? İşte bunun kararını vermenin arefesindeyiz. Kimse bu halkın  iradesi üzerinde egemenlik kuramaz. Türkiye’de darbeciler anayasa yaptığı zaman  kabul ediliyor. Milletin meclisi anayasa yapmak istediği zaman kabul edilmiyor.  Milletimize düşman bir zihniyetin biz kaderimizi belirlemesine izin vermeyeceğiz. ” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.