DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

BAŞKAN YÜKSEL ” KALİTELİ VE UCUZ EKMEK ÜRETİMİ SÜRÜYOR”

ABONE OL
12 Nisan 2023 13:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ergene halkına Belediye halk ekmek fabrikasında ucuz, kaliteli ve hijyenik ortamda ekmek ürettiklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “14 yıldan bu yana sürdürdüğümüz bu güzel hizmetimizi layıkıyla yerine getiriyoruz” dedi.

Ergene Belediyesi Halk Ekmek fabrikasında önce ki gün CHP İl Başkan Vekili Emin Benan Utku ve İl Yöneticilerini misafir eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel gazetecilere yapmış olduğu açıklamasında, “Trakya’da sosyal belediyecilik denilince akla gelen ilk belediye olarak 14 yıldan bu yana Ergene halkına ucuz kaliteli hijyenik ortamda ekmek üretiyoruz. Belediyemizin Halk Ekmek Fabrikasında aynı kalite, ucuzluk ve hijyenik ortamda Ramazan pidelerinden de üretiyoruz. Üretmiş olduğumuz ekmekler gibi Ramazan pidelerimizin de lezzeti vatandaşlarımızın beğenisini kazanıyor” dedi.

Ergene Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasını ziyaret eden konuklar Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından Ergene ilçesine kazandırılan bu kalıcı eseri takdirle karşıladıklarını belirterek bu güzel hizmetinden dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkürlerini ilettiler.

Sosyal Belediyecilikte Her Zaman Öncüyüz

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi sosyal belediyecilikte her zaman öncü oldu olmaya da devam ediyor. Biz bu konularda iddialıyız, sporda iddialıyız, hizmette iddialıyız. Ülkemizin içinden geçtiği bu ekonomik zorlu süreçte Ergene Belediyemiz sosyal belediyecilik alanında birçok konuda olduğu gibi Halk ekmekte de öne çıkmış durumda. 14 yıldır Ergene halkımıza kaliteli ve ucuz ekmek üretmenin mutluluğunu halkımızla hep beraber yaşıyoruz. Halk ekmek fabrikamızda üretilen pideler iftar saatine yakın bir zaman diliminde belediyemize ait olan halk ekmek büfelerimiz aracılığıyla vatandaşlarımıza ulaştırılacak. Halkımız hijyenik ortamda üretilen sağlıklı, besleyici ve ekonomik pidelerimizi afiyetle tüketebilirler” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.