DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Süleymanpaşa Yeni Heykellerine Kavuşuyor!

ABONE OL
14 Eylül 2017 10:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göreve geldiği günden beri yapmış olduğu icraatlar ile sürekli eleştirilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eczacı Mehmet Ekrem Eşkinat‘ın başlattığı Uluslararası Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu‘nun üçüncüsü dün Süleymanpaşa Sahil Dolgu alanda başladı. Süleymanpaşa Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı meclisinde Eşkinat tarafından 9 eserin yapılacağı açıkladığı “Süleymanpaşa Bu Kez Dokuz Doğuracak!” haberimizde Uluslararası Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu‘nun maliyeti konusunda canlı yayında herhangi bir açıklamada bulunmamıştı.
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Nermin Sözel’in küratörlüğünü üstleneceği 3. Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu’na Beyaz Rusya’dan Viktar Kopach, Arjantin’den Laura Marcos, İsrail’den Tanya Preminge, Çin’den Lan Zhi Feng ve Jinxi Xu, Türkiye’den Evrim Çamoğlu, Kosta Rika’dan Ulises Jimenez, Gürcistan’dan Valeri Jikia ve Tayvan’dan Wang Biao katılarak Süleymanpaşa için eserlerini yapacaklar.
Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı’nın kurumsal internet sitesinde “Çağdaş sanat eserlerinin Süleymanpaşa’ya kazandırılması ve kentin çağdaş sanatlar müzesine dönüştürülmesi amacıyla 3 yıl önce başlatılan proje kapsamında ilk yıl 8, ikinci yıl 8 ve bu yıl ise dünyaca ünlü heykeltıraşlar tarafından 10 eserin Süleymanpaşa’ya kazandırılması hedefleniyor.” denildi.
VATANDAŞ TEPKİLİ! İŞTE O YORUMLAR!

Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı sosyal medya hesabında paylaşılan gönderinin altına birçok vatandaş yorum yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.