DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Yine TBB Yine Ağaç Katliamı!

ABONE OL
13 Eylül 2017 12:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğumuz “250 Yıllık Çınar’ı Sessiz Sedasız Kestiler!” haberimiz sonrası Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na tepkiler çığ gibi büyümüştü.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konu ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmazken, yeni güne uyanan Süleymanpaşa’lı vatandaşlar bir kez daha ağaç katliamı ile karşı karşıya kaldılar.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Hükümet Caddesinde gerçekleştirilen Prestij Cadde’nin defalarca asfaltlanmasından sonra Cumhuriyet İlkokulu’nun caddeye bakan kısmında bulunan 2 ağaçın kesilmesi Süleymanpaşa’da yaşayan duyarlı vatandaş tarafından farkedildi.
BU KAÇINCI AÄžAÇ KATLİAMI!
Tekirdağ Süleymanpaşa’da yaşayan duyarlı vatandaşların tepkisinin çekilmemesi için genellikle gece geç saatlerde kesilen ağaçlara rağmen birçok kez belediye görevlilerinin kesme işlemi üzerinde iken geç saatlere rağmen fotoğraflanması, duyarlı vatandaşlar tarafından “bu kaçıncı ağaç katliamı” şeklinde yorumlandı.

REKLAM PANOLARINI KAPATIYOR İDDİASI!
İşte sosyal medya da Süleymanpaşa’lı başka bir vatandaşın paylaşımı; “Günaydın. Hükümet caddesi uzeri, Cumhuriyet ilköğtetim okulu önündeki “sadece reklam panolarinin önündeki” 2 ağaç kesilmiş. Oraya reklam veren şirketlerin yakın zamanda batmasını diliyorum ve buradan B.Şehir park ve bahçeler müdürlüğüne soruyorum. Hiç utanmadiniz mi koca koca agaclari 2 kurus reklam parasi ugruna kesmekten? @tdagbld”

BAŞKA BİR İDDİA!
Olayla ilgili diğer bir iddia ise Tekirdağ Belediye Başkanlığı döneminde 10 yıllığına ihaleye çıkarılarak kiralanan reklam panolarının 2014 yerel seçimlerinden sonra sayılarının artırılmasıydı.
KESİLDİÄžİ YERLERE NE YAPILACAK!
Ağaçların kesilmesinden sonra Prestij Caddesinde ağaçların yerlerine ne yapılacağı ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor..

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.