DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

SÜLEYMANPAŞA-ÇERKEZKÖY SEFERLERİ BAŞLIYOR

ABONE OL
13 Nisan 2023 16:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi vatandaşların rahat ve konforlu bir şekilde ulaşım hizmetinden faydalanmaları için başlattığı Süleymanpaşa-Malkara arası otobüs seferlerinin ardından Süleymanpaşa-Çerkezköy seferlerini de hayata geçiriyor.

 BAŞKAN KADİR ALBAYRAK: “ULAŞIM AĞININ İYİLEŞTİRİLMESİ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

 Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ve ilçelerle olan ulaşım ağının her geçen gün geliştiğinin altını çizen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “ Şehir içi ulaşım hizmetlerinin iyileştirilmesi kadar ilçeler arası ulaşım ağının iyileştirilmesi için de var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın konforlu bir biçimde ulaşım sağlayabilmeleri için her geçen gün hizmetlerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Hizmetlerimiz arasına Süleymanpaşa-Çerkezköy seferlerini de ekleyerek ulaşım ağımızın gelişmesinde bir adım daha atmış olacağız. Hizmetlerimize her geçen gün bir yenisini daha ekleyerek çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Süleymanpaşa-Çerkezköy seferlerimiz vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 17 Nisan 2023 Pazartesi günü Süleymanpaşa- Çerkezköy arasında başlayacak olan seferler; TEKULAŞ’a ait 34 numaralı hat ile Süleymanpaşa Yeni Otogar’dan kalkarak Tekirdağ Şehir Hastanesi- NKÜ Araştırma Hastanesi- Çorlu- Çerkezköy arasında hizmet verecek. Vatandaşlarımız araç güzergâhındaki aktif kullanılan tüm duraklardan indi bindi yapabilecek.

 Güzergâh Bilgisi:

Süleymanpaşa Yeni Otogar- Tekirdağ Şehir Hastanesi- Çarşı – Eski Otogar- Baykallar- Alkaya- Üniversite Kapısı- Araştırma Hastanesi – Beyazköy- Demirkaya(Yenice) Çorlu Otogarı- Borsa Meydanı- Veliköy- Kızılpınar- Çerkezköy Otogar- Çarşı- Çerkezköy Kipa Son Durak

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.