DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

” Allah Onların Belasını Versin ” 2 gündür Evlerimizde Su Yok

ABONE OL
9 Nisan 2017 14:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa merkez  ilçesinin içme suyu ihtiyacını karşılayan Aşağısevindikli mevkiinde meydana gelen içme suyu ana isale hattı arızası sebebiyle Tekirdağ halkı 2 gündür mağdur durumda.
100.Yıl, Altınova, Çınarlı, Karadeniz, Aydoğdu ve Zafer Mahallelerinde 2 gündür suları olmadan geçiren vatandaşlar adeta isyan etti. Çamaşır ve doğal ihtiyaçlarını karşılayamayan mahalle insanı Büyükşehir Belediyesi ve Teski’ye adeta kan püskürdü. Nüfus yoğunluğu en fazla olan ilçe merkezindeki mahallere 2 gündür içme suyu verilemiyor.
Vatandaş Kan Püskürdü
Aşağısevindikli’de gelen arıza sebebiyle içme suyu kesintisi yaşanan mahallerdeki insanlar resmen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  ve  Teski’ye kan püskürdü. Bazı vatandaşlar yaşadıkları mağduriyeti şu şeklide dile getirdi ” O öve öve bitiremedikleri borulara ne oldu 2 gündür evlerimizde su yok, arza olabilir ama belediyenin ve teski’nin bu su kesintisine karşılık hiçbir önlemi yok resmen 70’lere geri döndük kadir abiden allah razı olsun. “şeklinde ifade ederken. Bazı vatandaşlarda ” Allah onların belalarını versin evimizde su yok ne banyo yapabiliyoruz ne tuvaletimizi yapabiliyoruz, Ben Fabrikada çalışıyorum evime geliyorum yorgun argın duş almak istiyorum ve evde su yok, tabi onlar çalışmanın ne demek olduğunu bilmez kendine abi dedirten bir yaşlı adam var sabah akşam geziyor sadece bakıyor sorsan çok çalıştı, kadir efendi boş boş dolaşıcağına biraz elini taşın altına sok seçimlere az kaldı 3 sene doldu bile 2 yıl sonra hangi suratla bizlerin karşısına çıkıp oy isticeksiniz? ” şeklinde belediyeye kan püsküren vatandaş en kısa zamanda suların gelmesini beklediklerini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.