DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

SIRA ROMAN VATANDAŞLARINDA MI ?

ABONE OL
2 Mayıs 2017 20:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

30 Mart seçimlerinden  günümüze kadar  3 yıllık hizmet süresinde alınan kararlarla esnaf isyan etti.
Belediye Başkanları izlemiş oldukları yanlış stratejileri ve verdikleri sözleri tutmamaları gibi nedenlerle tek tek esnaf gruplarını çıldırtmaya son hızla devam ediyor. Bildiğiniz gibi daha önce balıkçılar, minibüsçüler, pazarcılar ve son olarak hurdacıları isyan ettirdi.
PARTİ KAN KAYBEDİYOR
20 Nisan tarihinde Süleymanpaşa Belediyesi zabıta ekipleri şehir içi ana arterlerde trafiği olumsuz etkileyen at arabaları ile ilgili çalışma yapmış birçok roman vatandaşın at arabalarına el koymuştu. Vatandaşlar ” Seçim zamanı geldiği vakit geçim kaynağı at arabaları olan vatandaşlar bunların hesabını sandık başında sorucağız” dedi. Süleymanpaşa Belediyesinden ağzı yanan romanlar soluğu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı binasının önünde toplanarak Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile görüşmek isteyerek yardım istedi.
”SURİYELİLERE YARDIM YAPAN DEVLET NEREDE”
Toplanan esnaflar, “Bakın hepimizin ayakkabıları çöpten. Biz istemez miyiz temiz giyinmek, temiz yerlerde yaşamak. Çöpleri temizleyip satıyoruz ona bile mana buluyorlar. Suriyeliler geldi. Onlara hemen kimlik verdiler, ev verdiler, iş verdiler. Bize günah değil mi? Onlara yardım yapan devlet bize neden yardım yapmıyor” ifadelerini kullandılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.