DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ÖZGÜR BASIN SUSTURULAMAZ

ABONE OL
14 Mart 2017 13:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’lı Vatandaşlarımıza Duyurulur

Tekirdağ Devlet Hastanesi Personelleri Tarafından Özgür basın karartılıyor, Vatandaşların haber alma özgürlüğü engelleniyor.

Süleymanpaşa Haber olarak kurulduğumuz günden bu yana doğru, tarafsız, güvenilir haber anlayışımızla siz okurlarımız başta olmak üzere ilimizin sorunları ve vatandaşlarımızın çözüm önerileri doğrultusunda haberlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Devlet Hastanesi 2.Kısım ile ilgili yapmış olduğumuz skandal haberi sizlerden yoğun ilgi ve destek aldı.
Yapmış olduğumuz bu haber, birilerinin canını sıkmış olacak ki tüm hastane personelleri organize olarak internet sitemiz ve facebook sayfamız şikayet altındadır. Şikayet edenlerin facebook profillerini incelediğimizde tamamına yakınının, Tekirdağ Devlet Hastanesi personelleri olduğu tarafımızca gözlemlenmektedir.

Basının görevi halkın sesinin kitlelere ulaşması ve çoğalmasını sağlamaktır. Bu nedenle sesimizi ve haklılığımızı engelemek isteyen kişi ve kişilerce Süleymanpaşa Haber internet sitesi ve facebook üzerinden şikayet edilerek siz değerli okuyucularımızın haber alma özgürlüğü engellenmek istenmektedir. Biz sizlerinde desteği ile yorulmadan, şikayetlere boyun eğmeden, doğru ve tarafsız haberin yanında olmaya devam edeceğiz…
Vatandaşlarca Habere Gelen Yorumlar ;






 
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.