DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağ€˜da Recep Tayyip Erdoğan€˜a Hakaretten Dolayı Tutuklamalar Bitmiyor

ABONE OL
14 Mart 2017 02:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’da sosyal medya üzerinden hakaret eden vatandaşlar tek tek tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Geçtiğimiz hafta Recep Tayyip Erdoğan‘a hakaretten tutuklanan S. Y. ceza evine gönderildi. 7 günlük itiraz süresinin dolmasıyla beraber sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkan‘ına hakaret ettiği söylenilen Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Üyesi S. Y. 7 günlük itiraz süresinin dolmasının  üzerine mahkeme tarihi 1 ay sonra alınmasından mütemellik  ceza evinde bekleyişi sürerken, Ergene ilçesinde ikamet eden H.H. ve kardeşi N.H. Recep Tayyip Erdoğan‘a hakaret suçlamasından iki kız kardeş tutuklandı.
Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda Sosyal Medya Platformu üzerinden yaptığı paylaşımlar ve sözler sonucunda göz altına alınan kardeşlerden H.H Tutuklanarak ceza evine gönderilirken Kardeşi N.H. ise tutuksuz yargılanmak için serbest bırakıldı.
Yazanada, Like Atanada Ceza Gelebilir
Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde Ergene Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından göz altına alınan  H.H. adlı kadını ve bu kadının hakaret içeren paylaşımını beğenen N.H. adlı kız kardeşini gözaltına aldı. Çorlu Adliyesi’ne sevk edilen kadınlardan N.H. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, H.H. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.