DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Öldürüyorlardı! Şimdi de Heykelini dikecekler!

ABONE OL
27 Temmuz 2017 19:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süleymanpaşa Haber olarak geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz “Belediye Kadroş’u Öldürüyordu !” haberinin sosyal medya da yankıları sürerken bir internet sitesinde yer alan habere göre Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Kadroş lakabıyla tanınan Kadriye Erol’un da Tekirdağ’da heykelinin dikileceğini söyledi.
Haberin devamında; Anneler Gününde Kadroş’un heykelini dikmeyi planladıklarını söyleyen Başkan Ekrem Eşkinat ”Bu kentte yaşayan değerlerimize, insanlarımıza gereken önemi vermemiz gerekiyor. Kadroş’ta bu kentte yaşayan biri. Kadroş’u da Tekirdağ’da tanımayan yok. O da Tekirdağ’da anılıyor. O bir simge. Üstelik tüm Tekirdağ halkı tarafından sevilen birisi. Süleymanpaşa, değerlerini unutmayan ve yücelten bir kenttir. Biz de bunun gereğini yapmaktayız. Anneler gününde Kadroş’un heykeli dikilecek” dedi.
VATANDAŞ KADROŞ’A SAHİP ÇIKILMASINI İSTİYOR!
Bazı vatandaşlar ise Ekrem Eşkinat’ın Kadroş’un heykelinin yapma kararına tepki gösterdi. ”Kadroş’a bu kentin sahip çıktığını heykeliyle değil; bakım, ihtiyaçlarını gidererek, temiz ortamda yaşamasını sağlayarak olur. Sadece heykel dikerek sahip çıkılmaz. Kadroş’un vücudu yara bere içinde. Dudakları patlamış, yüzü yara için de. Böyle mi sahip çıkılıyor?” dediler.
Tekirdağ da herkes tarafından tanınan cadde üzerinde mendil satan Kadriye Erol, ”Kadroş” lakabıyla biliniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.