DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Belediye Kadroş’u Öldürüyordu !

ABONE OL
13 Temmuz 2017 13:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Tekirdağ’da Kadroş’a çarpan belediye otobüsü kaza haberi – Tekirdağ’ın dar sokakları ve belediyenin plansız tek yön ısrarı büyük sorunlara sebep olmaya devam ediyor…

Büyükşehir Büyük Sorunlara Neden Oluyor

2014 Yerel seçimlerinde Büyükşehir olan Tekirdağ büyük sorunlara sebebiyet vermeye başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede başlatılan prestij caddesi projesi kapsamında Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da Hükümet caddesi isim değiştirerek Prestij caddesi olmasının yanında iki yönlü olan trafik akışı trafik soruna çözüm olarak tek yöne düşürülen prestij caddesi esnaf ve halk tarafından büyük tepkiye neden olurken birçok firma trafiğin tek yön olmasından dolayı büyük ve kobiler iş yerlerini kapatmaya başladılar.

Tekirdağ’ın Dar Sokaklarında Büyük Sorunlar

Tekirdağ Cumhuriyet Meydanından Tekira AVM kadar olan prestij caddesi tek yön gidiş olması dönüş trafiğini sokaklardan vermekle büyük tehlikeye sebebiyet vermeye başladı. Büyük belediye otobüsleri resmen kazaya sebebiyet çıkartıyor. Tekirdağ’da bir çok haber sitesi ve yerel basın bu sorunu dile getirmesine rağmen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi uyarıları dikkate almadı. Hüseyin Pehlivan Caddesinden başlayıp bedesten önüne kadar olan kısımda yolların bozuk olması kaldırımların olmaması kazaya sebebiyet veriyor.

Kadroş Eziliyordu !

Tekirdağ’ın tanınmış isimlerinden ” Kadroş ” lakaplı Kadriye geçtiğimiz günlerde Eski Bedesten Sokakta az kalsın belediye otobüsünün altında kalıyordu. Kaldırımın olmadığı ve Tekirdağ’ın tek geliş yolu olması nedeniyle trafiğin yoğun aktığı sokakta araçlar ve özellikle büyük otobüsler tehlike saçmaya devam ediyor. Kaldırımın olmaması, yolların engebeli ve bozuk olmasından dolayı ayağı burkularak yere düşen ve o esnada oradan gelen belediye otobüsünün Kadroş’u son anda farkederek durması olası bir faciayı önledi. Vatandaşların sıklıkla dile getirdiği ve acil bir çözüm bulunması gereken yolda yetkililer halen kayıtsız kalmakta.
Süleymanpaşa Haber olarak buradan yetkililere tekrardan çağrıda bulunuyoruz. Basının yazdıklarını kulak arkası etmeyin ! İlla bir can kaybının olmasımı lazım ?    
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.