DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

KÜÇÜK ÖĞRENCİLER BAŞÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK KÜTÜPHANESİNİ ZİYARET ETTİ

ABONE OL
4 Nisan 2023 17:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

29 Mart- 4 Nisan Kütüphaneler Haftası münasebetiyle Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binasında bulunan Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk kütüphanesi küçük misafirlerini konuk etti.

Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binasında bulunan Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk Kütüphanesini Erguvan Anaokulu öğrencileri ile Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde bulunan öğrenciler ziyaret etti. Öğretmenleri ile birlikte kütüphaneyi ziyaret eden küçüklere hikaye kitapları okunurken kitapların öneminden de bahsedildi.

Küçük, büyük herkesin kitap okuması gerektiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Kütüphane Haftası münasebetiyle Erguvan Anaokulu öğrencileri ile Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde bulunan öğrenciler belediyemiz tarafından kurulan Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk kütüphanesini ziyaret ettiler. Her yaş grubundan kitapların olduğu kütüphanemiz tüm Ergene halkımıza hitap ediyor. Kitaplar kültür seviyemizi arttırmak ve bilgi sahibi olmamızın en etkili aracıdır. Bilginin en yoğun olduğu araçlar kitaplardır. Kitap istenilen bilgiye en kısa ve en etkili yoldan ulaşabilecek araçtır. Kitaplar bizim için hayatın her anında bizimle birlikte olan öğretenler gibidir. Kitap okumak insana geçmişini tarihini toplum ve millet bilincini öğretir. O yüzden Ergene’de herkesi özellikle gençlerimizi kitap okumaları için belediyemizin kütüphanesine bekliyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.