DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İYİ Parti İl Başkanı Seval Erkan Basın Karşısında

ABONE OL
26 Kasım 2017 00:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan Tekirdağ’da basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.
Basın karşısına çıkan Seval Erkan, ”İYİ Parti olarak bizler kimseden inandıkları benimsedikleri değerlerden vazgeçmelerini istemiyoruz. İYİ Parti olarak Türkiye’yi bu kötü gidişattan kurtarmak için hep birlikte yol almak istiyoruz. İYİ Parti kadınlarımızın ikinci evidir. Bu sebeple İYİ Parti tüzüğünde tüm yönetim kurullarımızda yüzde 25 oranında cinsiyet kotası düzenlenmiştir. Bizde yüzde 75 kadınlardan oluşan yönetim kurulları kurmaya hazırız. Tüm kadınlarımızı destek ve birlik olmaya davet ediyoruz” dedi.
Tekirdağ’da belediyelerin çalışmalarından memnunmusunuz sorusuna, “Belediyenin çalışmalarını beğeniyorum. Yapılması gereken alt yapı sorununu çözdüler. En büyük sıkıntımız yol yapım çalışmaları olarak görüyorum. Birazda plansız programsız çalışıyorlar. O yüzden gecikiyor. Ama genel olarak Tekirdağlı bir esnaf olarak belediyenin çalışmalarından memnunum” dedi.
Kamuoyunda ise Seval Erkan’ın bu cümleleri muhalefet yapmaktan daha çok çözüm odaklı çalışacağının yorumlarına neden olan bu açıklamalarını siz nasıl buluyorsunuz?


İYİ Parti Tekirdağ İl başkanı Seval Erkan Basın mensupları ile bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu. Seval Erkan “belediyenin çalışmalarından memnunum” derken bir yandan da “plansız programsız çalışıyorlar” eleştirisinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.