DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İLÇE BAŞKANI HAYIR’DA FARKINDALIK YARATTI

ABONE OL
4 Nisan 2017 18:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

16 Nisan‘da gerçekleştirilecek olan halk oylaması öncesi siyasi partiler istedikleri sonucu elde etmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Bu süreçte kapı kapı, kahve kahve dolaşan partililer, canlı yayınlara katılıp vatandaşları teknolojinin sunduğu imkanlarla da bilgilendirmeye devam ediyorlar.
İŞTE O BAŞKAN!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu göreve geldiği günden itibaren yapmış olduğu icraatlar ve siyasi olaylar karşısında göstermiş olduğu duruşu ile Tekirdağ’da en çok konuşulan isimler arasına girdi .
NE DEDİ?
İlker Yağcıoğlu Süleymanpaşa Haber internet sitemize vermiş olduğu demeçte “30 Mart yerel seçimleri göstermiştir ki; Vatandaşlarımızın Cumhuriyet Halk Partisine güveni tamdır. Vatandaşlarımız şehrin yönetimini Cumhuriyet Halk Parti’li belediye başkanlarına vermiştir. Belediye başkanlarımız görevde oldukları süre içerisinde şehrimizin daha yaşanabilir bir kent olması için bir sürü faaliyet gösterip, kültürel ve sosyal anlamda örnek belediyecilik teşkil etmiştir. Sosyal duyarlılığı olan belediye başkanlarımız bu çalışmalarını yaparken , engelli vatandaşlarımıza karşıda bir çok başarılı projeyi hayata geçirmişlerdir. 16 Nisanda gerçekleştirilecek olan halk oylamasına hazırlanırken, partimizdeki gönüllü işaret dili eğitmenlerinden yardım aldık. Yapmış olduğumuz saha çalışmalarında, işitme engelli vatandaşlarımız ile karşılaştığımızda, anayasamızdaki madde değişiklikleri ile ilgili detaylı bilgilerinin olmadığını fark ettik. Böyle durumlarda parti bünyemizde bulunan gönüllü işaret dili eğitmenleri yardımıyla maddelerimizi işitme engelli vatandaşlarımıza tek tek açıkladık. Bu eksikliğimizi fark ettikten sonra yayınlamış olduğumuz videolarımıza işaret dili anlatımını da ekledik. Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Sadece halk oylaması ve seçimlerde değil, engelli vatandaşlarımız ile her zaman birlikteyiz.” dedi.
İŞTE O VİDEO!


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.