DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

EŞKİNAT ÖNCE VERDİ SONRA ALDI ÇAYLAR İPTAL

ABONE OL
9 Mayıs 2017 18:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süleymanpaşa Belediyesi iki yıldır Mutlu Kent Çay Bahçelerinde Olgun Kart sahibi 65 yaş üstü vatandaşlara verdiği ücretsiz çay ikramını Sahil Mutlu Kent Çay Bahçesinden kaldırdı.
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 2 yıl önce sosyal belediyecilik kapsamında başlattığı ‘Olgun Kart’ projesiyle Süleymanpaşa’da yaşayan 65 yaş üstü vatandaş, Süleymanpaşa İlçe sınırlarında bulunan bütün Mutlu Kent Çay Bahçelerinde günde 1 defa ücretsiz çay içiyordu. Falat yaz aylarına girilirken Sahil Mutlu Kent Çay Bahçesinde 65 yaş üstü vatandaşlara günde bir defa verilen ücretsiz çay ikramı kaldırıldı. Diğer Mutlu Kent çay bahçelerinde Olgun Kart ile vatandaşlar çaylarını ücretsiz içmeye devam edecek.
 
TEPKİ GÖSTERDİLER
Sahil Mutlu Kent Çay Bahçesinde Olgun Kart sahibi vatandaşlar  sahilde de olgun kart ile çayların ücretsiz olması gerektiğini belirterek, ”Eğer 65 yaş üstüne böyle bir hak veriliyorsa bütün Mutlu Kent Çay Bahçelerinde geçerli olmalı. Çünkü hepsi Mutlu Kent Çay Bahçesi. Hepsi aynı yere bağlı. Eğer yaşlılar sahilde istenmiyorsa bu da açık açık söylenmeli” diyerek tepki gösterdiler.
”ÇAYLARINI ÜCRETSİZ İÇMİŞLER ÇOK MU?” DEMİŞTİ
Daha önce açıklamasında Mutlukent Aile Çay Bahçeleri ve Olgun Kart hizmetinin sosyal belediyeciliğin bir örneği olduğunu dile getiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; ”Süleymanpaşa Belediyesi sosyal belediyecilikte örnek belediye olma yolunda hızla ilerliyor. Biz vatandaşımıza rutin belediyeciliğin ötesinde gerçek hizmetler yapmak için mücadele ediyoruz. Onların her ihtiyaçlarını karşılayıp yüzlerinde bir tebessüm oluşturacak en ufak detayları inşa etmeye çalışıyoruz. Her gün ilk çaylarını ücretsiz içmişler çok mu? Kesinlikle değil” demişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.