DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ESKİ İLÇE BAŞKANI PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

ABONE OL
16 Ağustos 2022 13:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Süleymanpaşa eski İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa etti. Geçtiğimiz hafta Sosyal medyada yayınlanan Meydan programına konuk olan Yağcıoğlu yaptığı konuşma ile gündeme damga vurmuştu. Eski İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu’nun katıldığı programda demokrasiden bahsederek parti içinde sürekli ön seçim istediğini kaydetmişti. Twitter adlı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da; “Demokrasi talep ettiğim için genel merkez tarafından disipline verileceksem, burada durmamın anlamı yok demektir. Emek veren herkese içten teşekkürlerimle..” paylaşımıyla üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ettiğini duyurdu.

İLKER YAĞCIOĞLU KİMDİR?
Genç yaşına rağmen yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi’nin farklı kademelerinde görevlerde bulunan İlker Yağcıoğlu, parti içersinde de bir çok seçimi kazanarak başkanlık görevlerinde bulunmuştu. Yağcıoğlu yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek 2019 Yerel seçimlerinde aday adaylığını açıklamıştı. Cumhuriyet Halk Partisi 2019 Yerel seçimlerinde Genel Merkez’den Yağcıoğlu yerine Eczası Mehmet Ekrem Eşkinat‘ı aday göstermiş ve Tekirdağ Süleymanpaşa’da seçimi kaybetmişti. 2020 Kasım ayının bir gece yarısında CHP İl Başkanlığı Sosyal medya hesabında Basın bildirisi görevden alınmıştı. Paylaşım şu şekilde;

Kamuoyunun bilgisine;

CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker YAĞCIOĞLU, MYK Kararı ile görevinden alınmış olup, gerekçeli karar henüz gönderilmemiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi için maddi manevi katkı koyan, özverili çalışmaları ile sevilen ve saygı duyulan arkadaşımızın görevine, İlçe Yönetim Kurulu Kararı ile Yönetim Kurulu Üyesi Aycan GÜNDÜZ getirilmiştir.

Kamuoyunun Bilgisine Sunarız.

İl Başkanı Şener Zeynel SAYGIN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.