DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Ekrem Eşkinat’tan Geç Gelen Kapak

ABONE OL
24 Mart 2017 09:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat‘ın  sosyal medya platformu facebook üzerinden yaptığı paylaşımda, 2’nci Bisanthe taş heykel sempozyumunda yapılan taş heykellerin temizlik fotoğraflarını paylaşan başkan üzerine yazdığı yazı vatandaşların gözünden kaçmadı “Bekledik kimse gelmedi. Biz temizledik.” yazması akıllara Ekrem Eşkinat, Nesibe Ünal’a atıfta mı? bulundu şeklinde yorumlanırken.
Vatandaşın Gözünden Kaçmadı
Tekirdağ Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal’ın yaptığı esprili açıklama vatandaşların zihninde kalmış olmalı ki ; bazı vatandaşlarca ” Ekrem Eşkinat bıyık altından AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal’a laf attı” şeklinde yorumlanırken bazı kişilerce de “Ekrem Eşkinat hiç bir zaman yapılan iyilikler kadar yapılan kötülükleri unutmaz yeri geldimi açılan şişeye kapağı kapatmasını iyi bilir.” şeklinde vatandaşlarca yorumlandı.
İşte Ekrem Eşkinat’ın o paylaşımı

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Nesibe Ünal 18.10.2016 tarihinde taş heykeller hakkında esprili bir açıklamada bulunmuştu.
Nesibe Ünalın Yaptığı Espirili Açıklamasına “Ekrem Eşkinat’ın Heykelleri ile Dalga Geçtiler” haberimizde yer vermiştik.
Kişisel sosyal medya hesabından temizlikle ilgili karar alacaklarını belirten AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal; Biz AK Parti Kadın Kolları olarak yarın toplantıda karar alacağız. Bu heykeller açık renk beyaz çabucak kirlenir. Tekirdağ’ın durumu malum. Toz toprak. Her şeyi yerel yöneticilerden beklememek lazım. O kadar yapmışlar bembeyaz. Bundan sonra bunların temizliği bakımı bizden sorulur. Sırayla temizleyeceğiz. Cif çamaşır suyu deterjan Allah ne verdiyse girişeceğiz on beş günde bir. Hem belki bu objelere ısınırız alışırız belki Allah akıl fikir verir ne olduklarını anlarız insanı kamil oluruz. şeklinde kendini ifade etmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.