DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CHP Milletvekili Adaylarını Tanıttı

ABONE OL
29 Mayıs 2018 19:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

24 Haziran 2018 pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili adayı olan isimler parti üyeleri ve Tekirdağ halkına tanıtıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olan 7 isim, Özdemirler Salon’da düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Milletvekili adayları 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri için iddialı konuştu.

Saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasının ardından CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan seçim beyannamesinden başlıkları okudu. Ardından Tekirdağ milletvekili adayları konuşma yaptı.
” 24 HAZİRAN’DAN ZAFERLE ÇIKACAÄžIZ ”
1’inci sıra milletvekili adayı Faik Öztrak ” Türkiye’nin en önemli seçimleri için mücadele edeceğiz. Bugün bu salonun coşkusuna baktığım zaman bu seçimlerden büyük bir başarıyla çıkacağımızı görüyorum. Özellikle bu salonda kadın kollarımızın büyük bir kalabalık halinde bulunması, gençlerimizin büyük bir coşkuyla burada bulunması beni daha fazla umutlandırıyor. Eskiden bu kadar çok kadın, bu kadar çok genç bu mücadelenin içinde yer almıyordu. Ama kadınların, gençlerin artık taşın altına elini sokmaya karar vermeleri bu mücadelenin ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor” dedi.
”VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAÄžIZ”
2’nci sıra milletvekili adayı İlhami Özcan Aygun da ”Sizin adayınız olarak Tekirdağ’ı Ankara’da temsil etmeye ben hazırım. Sizlerden destek istiyoruz. Sosyal demokratlar olarak bir lafımız var €˜emek en yüce değerdir’. 24 Haziran akşamı CHP’yi iktidar, Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’yi de cumhurbaşkanı yapmak için var gücümüzle çalışalım” ifadelerini kullandı.
kaynak: pashaport.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.