DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

BAŞKAN YÜKSEL PİDELERİMİZ 7.5 TL

ABONE OL
27 Mart 2023 15:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ergene Belediyesi Halk Ekmek fabrikasında Ramazan pidesi üretimine başlanıldı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel pide üretiminde bulunan Ergene Belediyesi halk ekmek fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ergene halkına hijyenik koşullarda lezzetli ve uygun fiyatlı ekmek sunmak için kurulan Ergene Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Ramazan ayı boyunca Ergene halkına Ramazan pidesi üretecek. Halk ekmek fabrikasında pide üretiminde incelemelerde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Halkımıza ucuz ve sağlıklı ekmeğin yanında Ramazan ayında pide üretiminde de bulunacağız” dedi.

Ergene Belediyesi Ramazan Pidesi 7.5 TL

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene halkına ucuz ve sağlıklı ekmek sunan halk ekmek fabrikamız Ramazan ayına özel pide üretimine de başladı. Halk ekmek fabrikamızda üretilen 300 gramlık Ramazan pidesinin fiyatı 7.5 TL olarak belirlendi. Hijyenik ortamda üretilen pidelerimizi halk ekmek büfelerinde vatandaşlarımızın sofralarıyla buluşturuyoruz. Ergene Belediyesi olarak Ramazan’da vatandaşlarımız için en ucuz ve en lezzetli pideleri üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Yardımlaşma ve dayanışmanın öneminin bir kez daha hatırlandığı mübarek Ramazan ayında Ergene Belediyesi olarak vatandaşlarımız için çalışmaya devam ediyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Halk ekmek fabrikamızda üretilen pideler iftar saatine yakın bir zaman diliminde belediyemize ait olan halk ekmek büfelerimiz aracılığıyla vatandaşlarımıza ulaştırılacak. Halkımız hijyenik ortamda üretilen sağlıklı, besleyici ve ekonomik pidelerimizi afiyetle tüketebilirler” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.